Blic: Slavica Đukić Dejanović kandidat za ministarku prosvete

Ostavite komentar


  1. Попечитељка за сваки ресор.

  2. Sta je briga! Ceo zivot u politici na grbaci naroda. Nesposobna, nestrucna i posebno nekompetentna za prosvetu!

  3. Blago nama, bila je veoma loša ministarka zdravlja, sada će i prosvete. Pa ona ima onoliko godina, ima li neko mlađi, vredniji, moderniji?

  4. Eto Slavica mora i ovo da radi umesto da uziva …. steta sto spa nema kadrove pa sve mora par njih

  5. I opet..i opet..i opet…ministarka i fotelja..
    I šta vam sada nije jasno?

  6. Срамота ! Она треба да се пензионише !
    Потребна је нестраначка личност , без политичке биографије , са стажом и овереним постигнућима у школи ! Доста је било оних са којима СПС није знао шта ће ! Најзад , не треба нам особа која је често гостовала на Пинку ! !!

  7. Nadam se da će shvatiti koliko su deca zatrpana i da će im pomoći.Ako ona ne reformiše nastavno gradivo,planove i programe ne smanji, može da ih odmah uvede u svoju ordinaciju zajedno sa roditeljima.Od šume lekcija ne vidi se list.

  8. Ko god da bude , neka menja Zakon a u njemu neka smanji ovlascenja direktora skola.Oni si pomocu ovlascenja privatizovali Skole.Clanovi Skolskih odbora su paravani direktorima.Tu takodje treba nesto menjati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.