Letnji program Centra za kulturu Požarevac biće održan i ove godine u periodu od 15. juna do 19. avgusta na nekoliko lokacija u gradu i okolnim selima, najavili su organizatori.


Programom ove godine su predviđeni koncerti grupe Lira Vega, Kal, Garavi sokak, Bjesovi i Marčela, predstave „Ah zaboga stišajte se“, „Play Šejk“ i „Kabares Kabareji“ i književne večeri, a svake srede građani će biti u prilici da uživaju u bioskopu na otvorenom. Bojan Gačević, zamenik direktora Centra za kulturu Požarevac, kaže da će se letnji program održavati na tri lokacije u gradu: plato Centra za kulturu, gradski trg i Ergela Ljubičevo.

Letnji program 15. juna otvara film o grupi The Doors „When you’re strange“ koji će biti prikazan u okviru Open air cinema na platou Centra za kulturu. U petak 17. juna održava se Regionalni festival alternativne kulture, Refract koji se po šesti put održava u Požarevcu, a u okviru koga će nastupiti bendovi Lira Vega i Superkvartet Yeah! U slučaju lošeg vremena programi biće održani u prostorijama Centra za kulturu Požarevac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari