Bogavac: To što Jugoslavija nije uspela govori više o nama nego o Jugoslaviji

Ostavite komentar


  1. Izgleda da su moji komentari štetni na bilo koji način(to se zove cenzura) čim ih ne objavljujete. Ko je ovde lud a ko zbunjen?

  2. Ali obavezno objavite moj komentar u kome ja protestujem što mi niste objavili(odobrili, pustili) komentar.

  3. SFRJ jeste bila bolja nego danas Srbija u to nema sumlje ali ke imala i velike nedostatke, kao uostalom i sve države. Ali za razliku od rugih demokratskoh država SFRJ je imala problem sistema i ljudi a druge države imaju samo problem sistema a ne i ljudi. Srbija je jedna korumpirana palanka sa mešavinom nacional socijalističkog i sovjetskog komunističkog sistema vrednosti a to ke daleko ispod standarda SFRJ. Inače Jugoslaviju su rasturili njeni vrhinski političari a narod je dokazao da je nije vredan. Srbi su u Jugoslaviji bili zaštićeni jer su svi živeli u jednoj državi a kad nje više nije bilo onda više nije bilo ni srba na njenoj teritoriji osim u samoj Srbiji. A danas uglavnom srbi najviše pljuju socijalističko samoupravljanje, Tita i SFRJ, da nike žalosno bilo bi smešno.

  4. Kajanje , suze, analize, ne vrede.,!
    Vredi secanje , vredi ponos za sve nas koji smo rodjenoi .ili živeli u Jugoslaviji , u zemlji koja se zvala
    FNRJ…potom SFRJ..
    Snaga nas koji smo ostali nije dovoljna da ukloni ovo Zlo koje se nadvilo i okupiralo narod Srbije.
    Ali. TE male snage imaju .pamet i osećaj humanog društva , i ONE CE Pobediti ovo zlo I izlecice Srbiju od njega …
    Jer pravda je spora , ali DOSTIZNA.za sve koji zaslužuju osudu!!

  5. SFRJ NAJLEPŠA I NAJBOLJA ZEMLJA KOJA JE POSTOJALA IKADA…

  6. „Jugoslavija je mogla direktno da se priključi Evropskoj ekonomskoj zajednici, preteči današnje Evropske unije. Ali su nacionalni lideri potpalili nacionalizam i populizam“

    Sva sreca pa je za razliku od nacionalistickih domacic lopova, ta medjunarodna zajednica odigrala kljucnu ulogu u ocuvanju mira i nije profitirala nikako… zamalo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.