Akademik Bogdan Šolaja o saopštenju kompanije Rio Tinto: Tako se ne razgovara u naučnom svetu, već u nekom drugom

Ostavite komentar


  1. Gospodine Šolaja, da li zaista verujete da je sa bilo kime od ovih (RioTinto i plaćenici) moguć ikakav, a kamoli akademski, naučni ili pristojan razgovor o bilo čemu?
    Ne znam do kada će pristojni ljudi iznova udarati glavom o njihove buzdovane i kada će shvatiti da sa lopužama i kriminalcima ne može biti nikakvog razgovora ni dogovora.

  2. Hvaala prof.Šolaja, bravo na odgovoru tim bezosećajnim i nemoralnim ljudima ,oni vide samo svoju dobit a što će uništiti zemlju i njena pokolenja za to ne mare.Žalosno je kako se ponašaju i šta rade

  3. Sta to oni nama prete, neka idu odakle su doslivsta oni zamisljaju ko su oni . Treba ih najuruti iz Srbije. Sramota sta smo dozvolili da nam rade. Sramota ne vidjena a vlast im odobrava da se tako ponasaju. Necete kopati narod nece dozvoliti .

  4. U drustvu u kom se stancuju diplome, izgube se kriterijumi ponasanja. Nasa tri profesora koji su insistirali na povlacenju rada na osnovu minornih propusta bi trebalo da znaju da se teza u nauci pobija samo novim eksperimentalnim dokazima. Rio Tinto mlati praznu slamu!

  5. Sve ste im rekli do zapete,zareza…samo što su oni uzeli pare da kopaju i? Ko će da ih vrati ako ne kopaju.Građani naravno! A mi moramo kako god možemo da se suprostavimo ovim mračnim silama što pokloniše Srbiju strancima.Živela Srbija! Moramo svi kada dođe taj dan,dan „D“ da pokažemo da I Srbija nekada može biti složna!I I oteramo okupatore !!!

  6. Kada bude došlo do kopanja,a hoće naravno, jer neće niko vraćati pare koje je već uzeo „mito“ ! Poslaće nam dragi Predsednik I vojsku i policiju da kopaju. Videli smo mi to već u Majdanpeku..Na to
    moramo biti spremni!!!!Moramo da izdržimo i budemo u što većem broju!Živela Srbija!❤

  7. Lepo su se uklopili Šolaja i Parović (i Šarović).
    Naučni svet je transparentan onoliko. Siniša Mali i njegova profesorka Danica Popović, na primer, transparentno su se služili, da ne kažem baštinili su dostignuća kolega, a pod svojim imenima. I tako to.

  8. Poštovani profesore Šolaja, beskrajno Vam hvala. A oni koji ne razumeju, neka pročitaju ponovo.

  9. Šta drugo očekivati od kompanije kakva je Rio Tinto, njihovi ‘stručnjaci’ nisj vam ni do kolena.

  10. Литијум се копа 6., 7. или 8. класи земље, далеко од чистих вода и земље 1., 2. и 3.класе, које се користе у земљорадњи за пољопривреду, сточарство и производњу хране.
    рио тинто НАПОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.