Bojana Borić Brešković: Direktorka sa tri „B“

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. cilj opravdava sredstvo.Svaka cast za briljantnu biografiju,ali,koliko kvalitetnih ljudi,profesora univerziteta,mora u penziju sa 65 godina. Ako si jasno uz Predsednika,e,onda mozes biti direktor i posle sedamdesete.

  2. Odličan i profesionalan tekst novinarke! Nacrtala vam je, s obzirom na to da vi ne vidite dalje od AV, sve o ovoj karikaturalnoj ličnosti, a da nije narušila nijedan kodeks profesionalnog novinara i dobrog novinskog članka. Ne znam kako ali vlast je uspela da, privremeno ukapira, da „nešto“ treba uraditi i na kulturnom polju iako je to daleko od njihove svesti i podsvesti. Svaki dalji komentar bi bio suvišan jer vi ni ovo ne možete shvatiti.

  3. Da li novinarka zna koliki je veliki udeo gospodje direktorke u katastrofalno finansijskoj obnovi muzeja?Direktorka koja se sve one godine bavila investicijama o kojima nije imala pojma ili jeste…Valjda ce se jednom i to obznaniti.

  4. Da li direktorku sa tri „B“ tako zovu zato sto pripada navijackoj grupi Bad Blue Boysima-zlocestim plavim deckima ??!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.