Ko je Bojana Otović Pjanović, majorka sa informacijama o potrazi za nestalom devojčicom?

Ostavite komentar


  1. Сва је срећа, па нам се више не обраћа Биљана Поповић Ивковић.

  2. Karijerni kursista koji treba da proba umanji nesposobnost policije bar u ovom slučaju.

  3. Ma super nam radi policija!!Vozaju se helikopterom iznad već(peške),pretražanog terena!!I ova Palma de Majorka ima super informacije,jedino što nema blage veze gde je to dete!!Bitno je da kaplje masna plata,beneficirani staž i smeška se debela penzija(rana)!!Što reko jedan moj kolega:“žalosna nam naša majka“(sa ovakvima)!!!!

  4. I da se trudi nikad ne bi postala generalka jer je daleko od stručnosti i profesionalnosti. Već su pali na ovom slučaju.

  5. To sto se ne zna previse o Bojani Otovic Pijanovic govori vise o njoj i o njenom profesionalnom odnosu prema poslu i vise od bilo cega drugog. Bojana nije rijaliti zvezda vec profesionalac. Jedna vredna i izuzetno inteligentna i obrazivana osoba koja je predana porodici i poslu koji radi. Sasvim dovoljno za onoga koji hoce da shvati sta hocu da kazem.
    Mozda bi neko hteo da vas o ovim i ovakvim dogadjajima obavestva naprimer neko iz Parova ili Elite. Verovatno bi to bila senzacija.

  6. Nije neuobičajeno da se zaposleni u organima državne uprave angažuju za objašnjavanje raznih redovnih ili vanrednih sutuacija iz nadležnosti tih organa, s ciljem informisanja javnosti u medijima. To može biti plansko medijsko protežiranje odredjene zaposlene osobe, ali iz ličnog iskustva znam da najčešće nije tako. I to nije lagan posao, kako većini izgleda. Osim dobrog poznavanja posla, propisa i situacije na terenu, ta osoba mora stalno voditi računa o tome šta reći, a šta prećutati. To može biti ulazak u istoriju, ali u propast. Stariji ljudi se sigurno sećaju čuvenog Avrama Izraela za vreme Nato agresije 1999. godine. Jedno vreme je bio uklonjen, jer je postao velika medijska zvezda. A samo je kratko i jasno prenosio informacije o stanju na terenu i merama za zaštitu stanovništva. Osim eventualne slave, tu najčešće nema nek8h posebnih privilegija.

  7. Bojana je izuzetna prvo zena, majka, drug a i radi svoj posao kako dolikuje jednoj pametnoj zeni,,,, zajedno smo bili 8 godina u skoli i tu je pamtim kao iskreu, pametnć i vrlo intiligentnu devojčicu a sad zenu i majora a vi koji ste ljubomorni to je vaš problem…. Napred Boko i veliki poz od Bojana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.