Bojić direktor "Dedinja"

Ostavite komentar


  1. Nasleđe…… Jedun julovac siđe sa funkcije, drugi julovac uniđe na funkciju. Nezamenljiv kvalitet.

  2. Vraćaju se stari kadrovi. Još da se vrate Mira i Marko, pa da sve bude kao veselih ´90-ih.

  3. Znači – još se pita ““ruski lekar““, a gospodar stalno izjavljuje ““kako nikoga ne sluša, osim svog naroda““ … pa je vreme da i On pođe kod lekara !

  4. Pa zar nas ovaj bojic nije dovoljno ojadio pa mora da bude jos direktor i dokle ce se jedni te isti vrteti u krug 25 godina sve jedne te iste face i to ruzne.

  5. Uzasnuta sam vracanjem pulena M.Marković,nije dovoljno sto je slobodan i sto su mu oprostena nedela i kradje. Sta se ovo desava sa ovom zemljom? Sta se dešava sa narodom? Užas!!!

  6. Sta kaze Ministar zdravlja kao jedini ovlasceni predlagac ovakvih odluka.
    Ne moze se sakrivati iza Kadrovskih komisija.
    Ako cuti znaci da je saglasan

  7. Pogledajte tu sliku koja govori vise nego hiljade reci!
    Drugo on je stedeo neke milione dolara koji su nadjeni u Svajcarskoj banci!
    Ko to moze da ustedi milione u Svajcarskoj banci…

  8. MOGU LI ONI LEKARI SPECIJALISTI ,iz ove klinike,DA OVO napreDNO,,SPONTANO,,NAMETNUTO,,REŠENJE,,,,SADAŠNJE,ProJevropske,,Vlade,,ODBIJU ,POŠTO SU MORALNO STRUČNO I HIPOKRITOVOM ZAKLETVOM NA TO OBAVEZNI,,A U,Kadrovskoj,komisiji,VLADE OVAKVIH,SPECIJALISTA,,SREĆOM ,,NEMA.,.Znano je NEPOBITNO DA JE O OVOM ČOVEKU,JULOVSKOM,,ELITAŠU,,Svojevremeno PISALA I ,,naša,, i INOSTRANA ŠTAMPA O,,upozorenju,PORESKI ORGANa,,destinacije u kjoj je,,obitvao,,,slučajno,,, O istom,SINDROMU,, KOJI JE ,,KRASIO,, I TADAŠNJEG MARJANOVIĆA,,KAO,,UZORA,, U,,BIZMISU,,A Sadašnji mu,PACIJENT,, BešeEŠE,,BOLESNIK UGROŽEN METASTAZOM,Dakle Intervencijom SAMO ONKOLOGA JE Ttrebalo,DA SE,,LEČI, A NE Kardiološkim,intervencijama,odabranog,,partijskog,sadruga,,,,UPUĆENOG,, U NJEGOVA STANJA,,.u Kom SVOJSTVO,Postoji,Ministar ,LONČAR ILI Je TELEPTROMPTOVSKI,,SLUČAJ,, I NJEMU ,,UPRILIČIO,,ZVANJE JOŠ JEDNOG ,,FIKUSA,,, NJEGOVOG,,SPASITELJA,, ,KOLIKI Bi trebaloI DA BUDE SrBski ,,ĆILIM ,,Pod kojim bi se,,zaturilo,,ovoliko,,,spontanh,,slučaja,,,OVAKVIH, i sličnih,,KADROVA,,A.,,RAD,,,KABINETA Brnabićke, SE,,VEĆ,,NapreDNO,,Dokazao,,Ko nijedan do sada u istoriji ove Jadije, ,,sledeći ,,uspešnost,,predhodnog,joj,,,Kadovskog,uzora,..Ostade li ,,BAR,,JOŠ NEKO ,,VRHOVNO,,,,RADNO,, MESTO,ZA SVE,,STARE,,I,,PROVERENE,,,SADRUGOVE,,PREHODINIKA,,JOJ,,IZ ,,SLAVNIH VREMANA IZOLACIJE SRBIJE IZ CIVILIZOVANIG SVETAC ZOG SVIH NJIHOVIH,,ZASLUGA,,ZA SERBIJU,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.