„Bolesna deca nisu mogla kod lekara“: Sagovornici Danasa o doktoru Hitne pomoći iz Kovina koji je sa ljudima iz SNS bio na blokadi izlaza kuće poljoprivrednika iz Bavaništa

Ostavite komentar


  1. Sram vas bilo! Pa kakve veze deca imaju sa tim. Prvo ne znamo šta se dogodilo, a vi ste već okriviti čoveka.

  2. Jank, Janko. Sram tebe bil sto stitis tog krimosa. Veoma se dobro vidi, sta je taj radio. Pun je Twitter sa video snimcima gde se vidi sta je taj covek radio.

  3. E moj Cveticu.
    Zato si ti I takvi kao ti mogao biti Predsednik sindikata u zdravstvu nama je ovako kako je. Pa ti ne covece rece da nema veze sto dr nije dozvolio da deca odu kod lekara jer je dr tada bio u slobodnom vremenu. Pa ne da nisi normalan vec si Baraba ljudska.

  4. Auuu, kakvu priču bi napravila ‘premijerka’, da je samo aa druge strane …BRUTALNO !!!

  5. Znamo šta se dogodilo. Naprednjaci su blokirali kuću, a među njima je bio i lekar hitne pomoći. Sramota je šta radite besposličari!

  6. Njegov telefon samo prima poruke iz centrale. Idi tamo i tamo i sedi i ćuti. Ako ti zaplene auto izvini se. Stop.

  7. Fašizam na delu. Druže moderatore pustite komentar, jer sam ovu bolesnu akciju nazvao pravim imenom!

  8. Ajde Janko ponovo procitaj tekst Ali sa razumevanjem pa ces shvatiti. Ako ponovo ne razumes procitaj opet

    sta se dogodilo

  9. Možda je i bolje što deca nisu mogla kod tog „napredno bolesnog“ doktora. A njega staviti u vrh liste za proveru validnosti kvalifikacija – posle pobede opozicije.

  10. Zna se dobro šta je bilo, banda lešinara i hijena u pravnoj državi opkolila čoveku kuću.Jel to beše nulta tolerancija na kriminal.

  11. Ovog „doktora“ i njegovog direktora posle smene vlasti poslati na lečenje – na biro rada.

  12. Nije mi jasno zašto nekoga da bude sram ako to nije „doktor“ koji blokira nekoga da izadje sa svoje imovine.

  13. Janko imas sve informacije dostupne ali ti nedostaje malo mentalne snage da to obradis jer u suprotnom ne bi postavljao tako jadna pitanja u sns stilu .

  14. Vise puta sam gledao snimak koji je Jovanov postavio kada snima te bednike a medju njima jedan doktor. Kakva je to blamaza jednog akademskog gradjanina ove zemlje, u zemlju da propadne. Bas me zanima cime ga je ucenila bagra iz nazadne sekte ali mora da je nesto jako bolno za njega ukoliko bi izaslo u javnost. Doktore, od vas jadno i bedno a mogu da zamislim sta o vama misle rodjaci, prijatelji, komsije, kumovi, kolege, sugradjani………

  15. svi znaju šta se desilo, samo ti i RTS nemate pojma!! Što god da je bilo, zašto bi se u tim i takvim dešavanjima našao jedan lekar?? I to u nečasnoj ekipi! Biće da ti je žao što si propustio sektin lov na ljude i maltretiranje bolesnog deteta i njegove majke. Mkžda si bio zauzet traženjem „ona“ 2 minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu??!!

  16. Da nije nije bio pred kućom gosodina Jovana Jovanova nebi bi ni načelnik.Oni koji su bili pred Jovanovom kućom treba da idu u zatvor.

  17. Ако пажљиво слушате чули сте да је овоме једини циљ да се докопа државне земље по багателној цени што су га жути научили кад се земља додељивала према жутој партијској књижици.

  18. Ako su blokirali nekome kuću to je uskraćivanje slobode kretanja, a može se i protumqčiti kao neovlašćeno zadržavanje tj. hapšenje.

  19. Kako je centrala SNS ponuzila ove ljude, naterala drzavne sluzbenike, da u radno vreme, bleje bezikakvog smisla i cilja, a onda ih ostavila na cedilu……….
    Kad imaju tako brutalan i sebican odnos spram svojih, sta da ocekuju gradjani srbije, o srbima na Kosovu da ne govorimo…

  20. Zaprepašćena sam izjavom doktora Dragana Cvetića. Po njemu, Sud časti LKS ostavlja dr Neneku da razmisli!? Nije pomogao bolesnoj deci i još im je odmogao jer je sa grupom siledžija porodici zabranio kretanje. Učinio je više krivičnih dela! Sad su jasne reči doktorke Radosavljević da LKS ćuti 10 godina.

  21. Sad dobar tim advokata uz BG i krivične prijave svima koji su uzorpirali izlaz. I policajce koji nisu reagovali.

  22. Čekajte bre hejterski botovi. Pa ko je organizator blokada – taj doktor ili taj Jovanov? Ovde nije jasno ko koga i zašto blokira. A što se tiče dece i odlaska lekaru to vidimo u Beogradu svake subote od onih koji su protiv nasiljs. Čik uredniče objavi ovo i ostani bez posla.

  23. Hitna pomoc to je kao bacanje graski ,,ako su raspolozeni okej ,,ali moras imati srecu kao na lotu,, bar u sapcu je tako,,,

  24. I juce sam komentarisao a evo i danas cu …gosp.Jovanov samo snimite automobile i njihove vlasnike pa lepo postavite na neku od drus.mreza pa valjda ce se naci neki baja koji ima j..a da im stane na put…valjda kapirate sta hocu da vam kazem.

  25. SNS mafijaši se sve više ugledaju na njihovog predsednika koji je bahat i nekulturan ali ima vremena Zanela leči sve

  26. Ma i bolje sto nije pregledao ovo dete. Jer da mu je „pomogao“ Bog zna sta bi bilo sa sirotim detetom. Kome je zivot mio, sto dalje od ovakvih „doktora“.

Ostavite komentar


Društvo

"Zapinjemo na svakoj stepenici roditeljstva": Zašto je u Srbiji prošle godine rođeno najmanje beba u novijoj istoriji? 10

„Zapinjemo na svakoj stepenici roditeljstva“: Zašto je u Srbiji prošle godine rođeno najmanje beba u novijoj istoriji?

U prethodnoj godini rođene su svega 61.052 bebe – najmanje u novijoj istoriji Srbije i za 1.648 dece manje o u odnosu na 2022. godinu, piše današnja „Politika“, pozivajući se na upravo objavljene podatke Republičkog zavoda za statistiku. Danasove sagovornice smatraju da je ovakav rezultat prouzrokovan uslovima i nedovoljnom podrškom roditeljstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.