Bor: Na svom imanju zatekli radnike kako kopaju i buše zemlju bez dozvole

Ostavite komentar


  1. Pomislio sam da su uhapsili Ivana Pesica iz Bora, koji se godinama bavio istom vrstom prevare, uzimao je pare lakovernima uz obecanje da ce da ih zaposli u rudniku. Neki su naplatili prevarantu, neki jos nisu.

  2. Ništa više nije čudno. Ova vlast, odnosno AV je odlučila da proda sve što je u ovoj zemlji moguće prodati. Postajemo gori od onih Afričkih zemalja koje imaju dijamante ali ne i korist od toga (osim onih koji upravljaju zemljama).

  3. Kažu, avakado je u americi poskupeo zbog meksičkih kartela i ucena… Isto se to dešava i u Srbiji, na građevini.

  4. izgleda perspektiva vam je da prodate šta ima i da se odselite u Beograd, pa tamo kao beskućnici živite u šatoru ispred vlade ili predsedništva ili u Beogradu na vodi. Pošto Beograd ima perspektivu.

  5. Neko, neke, neki…. kome…. čemu ovakav tekst…. ko je kopao, zašto je kopao, ko je nadležan…. eto upoznali smo vlasnike parcela… iiiiii

  6. Tako isto rade i Republički inspektori za rad iz Bora , nasi zaposleni nemaju nikakva prava.

  7. Trebali ste da ih smestite rupe, kad su ih već iskopali. Dok do toga nedodje u zemlji ludaka, neće biti ni primena razumnih zakona, već će farsa sa pravdom i sudovima da se nastavlja do konačnog kraja.

  8. Eksploziv na dalrkovod i da vidis kako ce te cuti i kako ce platiti. Sa mafijom moras na mafijaski nacin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.