Borislav Novaković: Tužio me je Andrej Vučić

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce nove vlasti odraditi punu lustraciju prema ovoj bagri kada ovo ludilo prodje. Bahatost i bezobrazluk je olicenje ove vlasti.

    1. Bravo amebo, uz ispravku da ce valjda tuzilastvo i sud smestiti iste na produzeni odmor oko Pozarevca. To nam nece vratiti upropascene godine zivota, ali satisfakcija ce biti potpuna.

      1. Ja sam više za kopanje kanala Solun-Beograd. Dnevna norma 10 kubika, samo kramp, ašov , lopata i kolica, a kada ga završe mogu na slobodu.

  2. Nije mi jasno kako čovek, koji tvrdi da mu je neko ukrao identitet i godinama uplaćivao platu i doprinose, može nekoga da tuži za povredu ugleda?

  3. Ajme .. … bata Andrej bolestan ? ..sta mu je …..stres … savest ga grize … niko mu ne veruje pa mora svima da se pravda …visak kilograma … tlak ( pritisak ) secer ( dijabet ) ….kolesterol ….
    Pa se mora i jos pojaviti na sudu a niko mu ne veruje , cak ni sudije u Novome Sadu ,
    Ako “ nedaj boze “ dobije na sudu , 500 000 dinara ce biti dosta , samo za lecenje u Sopotu ili banja Rusanda …znate vec gde je

  4. Iako to i „ptice“ znaju“ ne bi bilo zgoreg da nam Bora, doktor marksizma ponudi dokaze. 21 vek je a on je pobornik demokratije
    @ameba – može lustracija, ali prvo inih id 2000 do 2012

    1. A,……..šta ćemo sa onima pre 2000-te godine, recimo, od 1990. pa dalje? Ima njih podosta i među ovima od 2000 – 2012. godine, a pogotovo posle te godine pa sve do danas. Ukupno gledano, malo je njih koji bi prošli lustracijsko sito i rešeto i zbog toga se to neće nikada dogoditi.

  5. Mnogi članovi SNS se neosnovano napadaju samo zato što su članovi. Samim tim i Vučićev brat.

    1. Ma da, a Andriška nevinašce. A što ga ne priupitaš, da li smeš da ga pitaš, šta on traži u PKBu svaki dan. More vratio bih ja njega na čuku s koje se skotrljao ovde u Srbiju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.