Borivoje Borović: Narodne patrole nasleđuju Belivukovu grupu

Povodom navodnih "građanskih hapšenja" u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Evo dokaz dta nasa vlast uradi od jedne lepo uradjene i uredjene drzave sa jasno definisanim granicama ,ne postujuci Rezoluciju SB UN 1244.Postali smo kilonija ,svesno se islo na stetu nase drzave ,a narod i dalje ne vidi ,ne vidi ama bas nista…

  2. Хвала ти Боривоје што си ми очи отворио. Ако их Удба пљује, значи да су момци на месту. Грађанска хапшења улазе у моду…

  3. al ga odvali. Ko ima dva grama u mozgu i neki zivot taj ne ide ulicom da mlati i maltetira ljude izigravajuci ultra patriotu.

  4. Nijedna vlast nikada nije uspela da kontroliše ološ, pa će se tako i ovi brzo oteti kontroli. Nažalost, velike sile uvek, i dugo vremena unazad koriste kriminalne strukture za destabilizaciju država, pa smo i mi tako prinudjeni da „gajimo“ i održavamo sopstvene kriminalne strukture kako ih ne bi stvarao, i koristio neko drugi.

  5. Ti isti na svojim profilima ostavljaju snimke koji treba da pokažu šta USA, NATO rade jadnim ljudima na bliskom istoku a onda kad ti jadni ljudi samo prolaze kroz Srbiju, maltretiraju i tuku ih. Plaćeni licemeri. Tako je i Hitler, koga su podržavali vladika Varnava i Nikolaj, stvorili prvo manje grupe huligana, čiji je posao bio zastrašivanje a potom i prebijanje i ubijanje neistomišljenika a onda znate šta je bilo. Prof. Vojin Dimitrijević ima napisan naučni rad o tome. Delo se zove „Strahovlada“, gde objašnjava principe koje koriste države za zastrašivanje građana (podanika) i obračun sa protivnicima autokratskih i fašističkih režima. Ko je pobegao, pobegao. Ko nije, neka bere kožu na šiljak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.