Borka (1947- 2019)

Ostavite komentar


  1. Поштовање ВЕЛИКОЈ Борки. „Замолио“ бих велике „патриоте“ и поборнике Прворођеног да се не јављају и каљају лице људскости које човек мора да ИМА!

    1. Slučajno pročitah Vaš komentar koji me je „oduševio“. Nažalost ne zbog neke pameti i duhovitosti već zbog sirovosti i gluposti, koje prosto zrače iz njega. Ne znam ko su, i šta misle, „velike patriote“, ali mi je veoma karakterističan način na koji jedna „Ovca za šišanje“ shvata slobodu?! Da li je to način shvatanja demokratije i ljudskih sloboda, koje je propagirala „VELIKA“ Borka? Kad vam se nešto ne svidja onda, jednostavno, zamolite, ili naredite, da se takva mišljenja ne iznose?! Pijetet i poštovanje prema pokojniku je jedno a, nametanje nečijeg mišljenja, kao jedino ispravnog je nešto sasvim drugo.

  2. Е, овај Паковић би баш могао да наследи ЦЗКД, ако се другови „горе“ сагласе…

  3. Borka, Borkice,
    Volela bih da si se izborila da duže ostaneš živa i zdrava. Zato što si bila i čovek i simbol, što smo kroz tebe i mnogi od nas bivali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.