Borka Pavićević: Očekujem osuđujuću presudu

Ostavite komentar


  1. Pitala bih Borku zasto nikada nije tako zustro zahtevala od drugih aktera rata, da priznaju svoje zlocine nad srpskum civilima, i zasto i dan danas ne zele da se sazna istina o njima.

  2. Znam da svako ima pravo na svoje mišljene. Čitam ovaj tekst i ne mogu da poverujem. Hrvatska, Bosna i Albanci, oslobodili su sve svoje učesnike rata krivice, samo smo se mi svim silama trudili da naše generale i ostale učesnike krvavog rata, što pre predamo Hagu. Znači da se i mi Srbi slažemo da je jedino Srbija činila i počinila genocid nad Bošnjacima, Hrvatima i Albancima. Srbi su svirepo klali, pekli, vadili organe, svirepo ubijali, palili i činili genocid, ostali su se jadni samo branili. Sramota. Koliko spomenika ustaša ima u Zagrebu, ali to je za pohvalu. Sramota.

  3. Kriv je što je učestvovao u ratu koji nisu izazvali Srbi ,već ovi što ga optužuju ,a koliko se dobro živi vidi se i u Bosni i Srbiji a i u ostalim bivšim republikama a pre rata se živelo dobro pa je to verovatno nekome smetalo.A treba da ga osude isto koliko i Nasera Orića,Ante Gotovinu i Ramuša Haradinaja i Tačija i ostale.

  4. Sve što je žena rekla je tačno!
    Jako mi je žao što je ona u pravu, ali je u pravu!
    Nama je i dalje na vlasti ekipa iz 90-ih!
    Pa predsednik je stavljao ploču – bulevar Ratka Mladića?!?!
    I onda se, naravno, volšebno promenio u evropejca 🙂
    Isti taj predsednik je ““95 u Glini u Hrvatskoj govorio da to nikad neće biti hrvatsko https://www.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewU
    Prethodni predsednik nam je četnički vojvoda!!!
    Na poslednjim izborima cca 75% glasova osvojili ostaci iz 90-ih, koji su promicali ideju Velike Srbije: SNS 50% glasova (napredni radikali), SRS 8%, čiji vođa vojvoda Šešelj (idejni vođa sadašnjeg i bivšeg nam predsednika) i dalje ponosno tvrdi da ne odustaje od ideje Velike Srbije, SPS 11% Mali Sloba (ne treba ništa više da se kaže) i Dveri kao ultra-nacionalistička stranka – 5%.
    ožda sam pogrešio koji procenat gore -dole.
    To je slika Srbije danas!
    Ne budimo slepi!
    Nijedan od tih ratova s početka 90-ih se nije vodio na teritoriji Srbije, NIJEDAN!
    Ni na čijoj strani nije ratovala JNA – osim na našoj!
    To su činjenice!
    Kao što su činjenice da su se naši dosadašnji partneri crnogorci – za sudelovanje u ratu 90-ih – već odavna ispričali hrvatima (Milo Đukanović u hotelu Croatia u Cavtatu u junu 2000-te i ponovio prošle godine u Parlamentu Crne Gore
    http://net.hr/danas/hrvatska/dukanovic-se-pokajao-za-agresiju-napad-na-dubrovnik-1991-je-sramota-za-crnu-goru/
    Pa onu su zajedno s nama krenuli u taj rat – pod istim zapovedništvom!
    Šta tu nije jasno?
    Zar vas ne smeta laž?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.