Borović: Belivukom se bavile strane službe, Nenadić samo potpisao optužnicu

Ostavite komentar


  1. Jel rekao Stefanovic da je FBI pokrenuo hapsenje, nasa policija i dalje bi gledala sa bezbedne udaljenosti sta rade kriminalci

  2. „Borović je ocenio da je Nenadić potpisao optužnicu i zbog „medijskih razloga, jer žele da drže sve pod kontrolom“.“
    To što oni, on, želi to nam i radi, a šta to mi radimo, osim da pričano i pišemo, a oni koji za njega glasaju niti nas čuju niti nas čitaju?!
    Još u XVI veku filozof Frensis Bejkon je procenio filzofiranje Antičkih mudraca:“Mudrost Grka pak bila je profesorska i dala se na sisputacije (borbu rečima), koja vrsta je veoma protivna istraživanju istine.“ Jedan od najvažnijih razloga što me nateralo da napišem knjigu „Jevanđelje po istini“. Karl Jaspers: Istini pripada najveće pravo da se propagira! Jung: Zdrav čovek ne muči druge. Oni koji su mučeni po principu se pretvaraju u mučitelje.
    Vučićevu dijagnozu dale su javno dve psihijatrice odmah po njegovoj inaguraciji za Predsednika države, dr Slavica Đukić – Dejanović i dr Sanda Rašković-Ivić: „On je Narcis.“ Propustile su da kažu da narcizam uvek prati egoizam. A pod tačkom dva za dijagnozu narsica stoji: „2.Njihova moralna inteligencija je na nivou jednog petogodišnjeg ili šestogodišnjeg deteta; jedina pravila koja oni priznaju su ona koja su posebno nametnuta, dozvoljena, zabranjena, ili opravdana od strane onih ljudi koje oni lično poznaju i smatraju ih autoritetima…“ JedIno studenti su masovno protestovali noseći flajere u rukama na kome je pisalo PROTIV NENORMALNOG. A to su počitali u mom komentaru u Danasu. Zato sam izlazio svako veče na protest i nosio taj napisani pokilič. A šta to i koga mi čekamo?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.