Borović: Poligraf je postao “Sveti gral” ove vlasti, istraga protiv Veselinovića mora da se nastavi

Ostavite komentar


  1. Ana, na poligraf se ode da bi na Pinku mogli da objave da je taj neko prošao poligraf. I glupavoj raji i penzosima je to dovoljno kao dokaz.

  2. Država je potpuno pr
    ivatizovana,ima jedn
    og šefa za APSOLUT
    NO SVE,koji je tužil
    ac,sudija,graditelj,de
    liteljdruštvenog nov
    ca,procenitelj,vrhovni
    komandant i još naj
    manje nekoliko stot
    ina neustavnih funkc
    ija.ON je poligraf pos
    tavio na pijedestal
    Svetog grala i time
    obezbedio bratiji i mafiji oslobadjajuće
    presude od SVIH kriv
    ičnih dela.Ipak bi ovaj narod trebao da
    počne da malo više
    koristi mozak a tele
    vizore hitno pogase.

  3. Власт се позива на полиграф када год жели да обмане јавност. Слично као и са тестом на ковид. Ниси позитиван а распадаш се од болести. Даље, РТС је одмах објавио како је овај прошао полиграф. Да није прошао, да ли мислиш да би ико зуцнуо. Коначно, да ли мислиш да су ови што су вршили испитивање људи од интегритета или дувају у исту тикву са Вучићем? Надам се да ти је сада материја мало јаснија.

  4. Borović je advokat, i to vrstan, pa bi bar on morao da zna da sama izjava inspektora tek ne predstavlja nikakvo dokazno sredstvo ukoliko nije potkrepljena materijalnim dokazima, te tako ima čak i manju upotrebnu vrednost od poligrafskog iskaza koji se ne tretira kao sudski dokaz. Ako su Milenkoviću ključni dokazi izjave njegovog advokata i novinski članci, onda se bojim da će on na kraju odgovarati za mnogo ozbiljnija krivična dela od onog za koje on tereti navodne izvršioce. Amerikanci su „pustili niz vodu“ svog saradnika Radoičića, onomad su to isto uradili i sa Borovićem, šta čeka Milenkovića – videćemo.

  5. A jel glavni poligrafista rođeni brat sefa protokola ili kabineta (ili tako nesto) preCednika?

  6. A zašto Milenković ne ide na poligraf kad je to sredstvo nebitno u istrazi i nije validno .

  7. @Iva
    Radio sam u policiji, penzionisan sam kao inspektor. Ni jedan pravi krivac nije prihvatio poligraf. Za policajca je odbijanje poligraf dovoljan signal da nešto nije kako treba. Radio sam sa iskusnim poligrafistima nikada nisu pogrešili i puno puta su nas usmerili u daljem radu. Borović se koristi advokatskim trikovima da zamagli stvari. Pusti Milenkovića i Mitića na poligraf ako smeš.

  8. Poligraf ili iz milošte Poli – kao majonez koji odlično ide uz parizer. Još jedan delikates „istinoljubivog“ Aleksandra Vučića. Kao što njegov parizer ima mesa (3%), tako i njegov poligraf otkriva istinu (3%). Meni je jasno kome da verujem, da li bizmismenu sa Kosova* i Metohije multimilijarderu sa ulice ili nagrađivanim inspektorima za borbu protiv narkotika, gospodi Milenkoviću i Mitiću.

  9. Kad je poligraf nebitan zasto pojedini koji nemaju nikakve dokaze osim izjava po vasim medijima i Marinikine zastite ne pristanu da idu na poligraf.

  10. Samo oni koji nesto mute,prikrivaju ne pristaju na poligraf,kome se savest cista moze uvek.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.