Borović: Vučić svesno diskvalifikovao istragu da se ne bi došlo do ozbiljnih stvari

Ostavite komentar


  1. Covek sa integritetom,potpuno se slazem sa njegovim misljenjem u vezi precednika i Jovanjice

    1. Obrni-okreni, samo se botovi ne slažu sa njegovim mišljenjem u vezi vođe i „proizvodnje srpske industrijske konoplje“ koja se u celom svetu zove marihuana!

  2. „Niko javnosti nije pružio dokaz da su naredbom (o tajnom praćenju i prisluškivanju) bile obuhvaćene osobe koje su bile predmet opservacije policije i tužilaštva i koje su iz kriminalnog miljea. To što su oni kontaktirali sa predsednikom države, to je njegov problem“, dodao je Borović.

    A zašto problem? Pa zar nije rekao da su pričali samo o fubalu? Ako je neko kriminalac trenutno „pod merama“, to ne znači da ne može da voli fudbal isto kao i kao naš PreCednik i svaki drugi običan čovek, zar ne?
    Najnormalnija svar na svetu je da neki ljubitelj fudbala, svejedno da li se izdržava od sitnog ili krupnog kriminala, okrene telefon PreCednika (samo ako ga ima) i s njim malo popriča ko bi bilo najbolji izbor za levog halfa na utakmici u nedelju. Šta tu ima neobično i za prisluškivanje?

      1. Pitanje,zasto se predsednikov telefon nalazi kod ljudi iz kriminalnog okruzenja,koji kontakt odrzavaju 18 meseci.Culi smo da se porodica predsednika i on sam uznemiravaju da li preko telofonaili drustvenih mreza,to nismo saznali.

    1. Ja isto hteo sa Vuckom da popricam o kosarci. Ali nemam telefon coveka. Valjda nisam podoban. Ja sam samo intelektualac.

  3. Predsednik države najgora vrsta kriminalca ,zašto narod ćuti i trpi sve ovo ,običnu lopužu zu izabrali da nam vodi državu i ubicu.šta će nam reći naši pradedovi koji su se borili za Srbiju da bi došli ovi sa strane i rasparčali je.

  4. Mani se praznih kvalifikacija, ti jesi tkz „đavolji“ advokat,ali nisi sveznajući.Politička ostrašćenost i pripadnost stranci kojoj pripadaš te diskredituju!

  5. Mnogo se trudite da koje šta pripišete predsedniku Vučiću. Nemojte trošiti energiju-narod i vidi i čuje kakav nam je Vučić. Ostavite ga na miru da radi na dobrobit svog naroda. Nema šanse da ga bilo ko pobedi na izborima! Divi mu se ceo Svet koliko je sposoban i kao dršavnik i kao čovek! I što je najbitnije, ostavite mu decu na miru da rastu kao i sva druga deca. Majka sam, baka i prabaka… Hvala.

    1. gospodjo draga,to ste govorili i za Milosevica,da mu se divi cijeli svijet,a zvali su ga balkanski kasapin,ovog narod zove raznoraznim imenima,da ne ponavljam,znam samo da mnogi smatraju da je umijesan u neka ubistva kao i balkanski kasapin.jos da kazem da su dinosaurusi davno izumrli, kada ce izumrijeti u Srbiji podska spodobama kao sto je Vucic. i ostavite tu svoju unucad da zive u normalnoj zemlji jer ne mogu da vide demokratiju od vas koji podrzavate diktatore i njihove diktature,ostavite se to toga, ostavitge djecu Srbije da oni biraju jer to je njihova buducnost a ne vasa.

    2. Namerno si napisala hvalospeve,da bi Branko dao tacnu informaciju,koju takodje predsednik trazi od RTSa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.