Zaječar iz fondova EU dobio sredstva za izradu projekta “Park rimskih imperatora”, opozicija tvrdi da ima prečih stvari u gradu

Ostavite komentar


  1. A R’N’R muzej?! A gerontološki centar na drugom kraju te iste
    Kraljevice?! A šta ćemo sa „jendcima“ po ulicama koji zjape više od dva-tri meseca?! A šta ćemo sa neredom oko bivše hale sireva (ljudi prodaju sir napolje, na otvorenom)?! Gde nestadoše oni silni koncerti i trubači sa PLAŽE i sa gradskog trga?! Hoće li iko ikada urediti prostor oba groblja, jer izgledaju očajno, prljavo, zapušteno, održavanja skoro da nema?! Hoće li iko kositi travu sa javnih površina (prošle godine je dostizala i po dva metra)?! Hoće li neko počistiti rizlu koja ostane po ulicama, posle zimske sezone (prošle godine niko nije)?! Hoće li neko očistiti šahtove za kišnu kanalizaciju da se prave bare i jezera po ulicama (prošle godine niko nije)?!….Slažem se da bi bilo lepo imati park RIMSKIH IMPERATORA, ali to bi postala ruina i smetlište vrlo brzo (kao i spomenik Ljubi Didiću, kao i VEŠALA)!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.