Botovi SNS na Guglu organizovano dižu rejting hotela sa “najvećim Vučićevim bilbordom na svetu”

Predsednik Srbije danas došao u trodnevnu posetu Nišu i Nišavskom okrugu

Ostavite komentar


  1. Lingvistički predlog: izreku – Potemkinova sela zameniti pojmom
    Vučićev Ambasador.

  2. Prijavite sam hotel medjunarodnoj hotelskoj asocijaciji i turistickoj asocijaciji jer ova glupost dovodi u zabludu potencijalne turiste/putnike. Neka ga stave na crnu listu i pa pa ulagivanju Vucicu od ostalih jer niko nece da si puca u noge.

  3. Google je naravno obrisao u medjuvremenu sve recenzije, obzirom da je nerealno da jedan hotel dobije toliki broj recenzija u roku od nekoliko dana (pozitivne i negativne).

    @Neko – ajde razmisli malo, molim te. Naravno da nisu jer su svojevoljno davali negativne ocene.

  4. Jedna od prvih stavki na listi kad ovi odu da bude utvrdjivanje porekla novca i način na koji je ovaj došao do hotela kao i mnogi drugi, kao Tončev koji je presvukao Al Makija za 1,5mil usd, pa prepošteni Čeda, može i Živković da tužilaštvu objasni odakle kinta…

  5. Google je, naravno, primetio navalu ekstremnih recenzija i neki moderator je uklonio sve iz prethodna tri-četiri dana.

    Izađite na blokade, ljude sa puta je nemoguće ukloniti jednim klikom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.