Božo Koprivica: Očekujem da će doći do žestoke pobune

Ostavite komentar


  1. Kada će uvaženi profesor ocijeniti demokratske tokove u Crnoj Gori i k tomu doprinijeti njenu evrpskom putu.

      1. A ti Gavrilo za svoj botovski „sendvic“. Ajde jos malo mozda dobijes i „majonez“.

    1. TO SU LJUDI KOJI SU DEBELO UNOVCILI SVOJE GUZICE U SRBIJI I ISTU PLUJU GDE STIGNU

  2. Pod tim istim ili gorim uslovima 2012 ste izgubili izbore a sad kukate. Izađi i pobedi. Sa par hiljada klinaca se ne osvaja vlast.

      1. Poznati knjizevnik koji je objavio 4 (cetiri) beznacajna dela a najveci uspesi su mu sto je bio prijatelj sa Kisom i sto navija za Partizan. Dobro je da danas svako ima relevantno misljenje i ne ustrucava se da ga iznese.

    1. Da te podsetim, jer si zaboravio kao što si i 90-te zaboravio. 2012. je bio tv duel Tadića i Nikolića pred drugi krug. 2012. je list Danas imao veliku kolumnu sa grobarevom fotografijom i pitanjem: Predsednik? 2012. je bilo više opozicionih novina nego režimskih. Sada nemamo ništa od slobode medija i sukobljavanja mišljenja i za to imamo sukob na ulici. E, za to će odgovarati.

      1. Uvek ima duel u drugi krug predsednuckih izbora posto pojma nemas o cemu pricas.Drugo koji opozicioni mediji osim radio fokusa je bio.Sada sto ih ima vise to je opizicija slabija.

    2. Ma nemoj a SNS je te 2012 pošteno uzeo vlast ili uz pomoć proteata i pištaljki. Ne pričaj netačne priče.

    3. Jesu neki 2012. izgubili vlast, zasluženo, a svi mi smo izgubili državu, otetu od strane mafijaškog klana čiji si postao član za apanažu od par hiljada dinara. “ Par hiljada klinaca“ vas neće rasterati, ali hoće par hiljada godina zatvora, nadam se bar promilu od toga i za tebe, pa umesto komentara z a koji dobijaš novac otet od građana, imaćeš priliku da pišeš upravniku zatvora, do mile volje, volonterski.

    4. Viđu Koprivice junačine đe poziva na revorme siiisteema.Jerli to vođe imperativ da budne kako Božo.zapovijeda? Saće Milo da dadne da se ima što pojest i popit, Valja se to posle vake govorancije i iskazivanja principijelnih stavova. na dnevnoj bazi.

  3. On mora biti kažnjen, m ora biti kažnjen i za helikopter i za Krušik i za Jovanjicu i za svo zlo koje je naneo građanima Srbije i, naravno, mora mu se oduzeti sve što nije njegovo…i ne samo njemu nego svima

    1. I njemu, i Đilasu i Jeremić i Tadiću i Dačiću itd, kad to tako bude mi ćemo biti društvo blagostanje, jer će svaki naredni političar znati da može biti kažnjen, ali bojim se da sanjam i mislim da nas neko zeza. Poslali su na prvo žute da izruče sve u Hag, završeno, da rasprodaju fabrike i bace ekonomski Srbiju na kolena, završeno, onda je došao ovaj, obećao dogovor oko KiM, verovatno završeno, pa će posle njega doći neki „spasitelji“ koji će nam objasniti da je EU, a samim tim i NATO spasi iako se ne varam voska, nisam apelovao na francuskom dobro, ali poenta je jasna. Svi naši političari se vade na one prethodne.

  4. Sve je to lepo, samo ja imam nekoliko pitanja za te „građane“. Kad će se priznati kosovo? Kad će to u NATO? Kad će legalizacija istopolnih brakova? Ne tražim da kažu datum, zanima me reakcija „građana“ kad čuju ova pitanja.

  5. Odlicna analiza iznenadnih protesta:otpor rezimu,necovecnom Vucicu koji zrtvuje narod da bi odrzao izbore,za koje se borio svim mogucim sredstvima.Sve nam je to jasno i pregledno izneo ovaj poznati novinar.Pitam se da li bi vlast u bilo kojoj zemlji na svetu mogla da se odrzi posle one Vuciceve lakrdije o nistavnosti virusa.Sala bi i mogla da se oprosti,ali svesno lagati i obezvredjivati virus da ne bi izbori dosli u pitanje,neoprostiva je bruka.

  6. Gospodine Božoviću, zašto ta prava koje po Vašem mišljenju moraju imati učesnici protesta u Srbiji, nemaju učesnici protesta u Crnoj Gori. Nisam pročitao da su to isto opravdani protesti nezadovoljnih građana.

  7. Kao „veteran“ 09. marta 1991. godine i 05. oktobra 2000. godine zeljno ocekujem i taj dan ( treca sreca ) u pobedi nad fasistico/komunistickom diktaturom, valjda ce se i nama srbima treci put „posreciti“ i da necemo biti veciti ponavljaci.

  8. Kako napisa Ljubodrag Stojadinović: “ Pre pada biće doživotno na vlasti!“

  9. Profesore Bozo nijesi u Crnu Goru no u Srbiju, kad si toliko hrabar idi dole pa to recii Milu on ce dati orden za hrabrost. Mlati dole praznu slamu ako smes.

  10. Lijepo je znati da danas još netko tako uopće govori o građanskoj pobuni. Još bi ljepše bilo kada bi ti protesti bili upereni prema društveno-ekonomskom sustavu, a ne prema gospodinu Vučiću.
    Teško se oteti dojmu da nakon gospodina Vučića ne slijedi neki drugi Vučić kao apologet nepromijenjenog društveno-ekonomskog sustava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.