Božo Prelević o presudi u slučaju pretnji Zagorki Dolovac: Okrivljeni je sam sebi uskratio odbranu

Ostavite komentar


  1. A sta ako su ga naterali da tako uradi Na primer u policijskoj stanici?

  2. Ne vidim ništa inkriminišuće u takvoj izjavi i nije mi ni najmanje jasno zbog čega je uopšte optužen a kamoli osuđen. Mene su bar 100 puta pitali „Gde si ti, jesi li živ“? Da li treba da tužim te poznanike za ugrožavanje bezbednosti? Potpuno besmisleno. Čak ni njen drugar Hil ne bi našao krivicu u takvom pitanju ali ona i sud su je našli. ???

  3. Obratio joj se, u tome je problem. Ima u zemlju da gledate kada prolaze visoki partijski funkcioneri, osim Vučića. Onda možete da aplaudirate.

  4. Pa šta je čovjek loše rekao ? Ta MRCINA već godinama ne radi svoj posao i štiti vlast. U svakoj normalnoj državi bila bi u zatvoru odavno.

  5. U žargonu pitanje jesi živ.znači dugo te nema.A Dolovac dugo nema da radi svoj posao.Ispitati zašto se čovek nagodio i priznao krivicu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.