Božović: Izjave 11 svedoka

Ostavite komentar


  1. Zasto DS nije osudila i sina Zvezdana Jovanovica za ubistvo Zorana Djindjica, nego samo Zvezdana? DS je imala devet godina na raspolaganju da otkrije i najmanju sitnicu o ubistvu Zorana Djindjica, nisu otkrili nista, nisu cak otkrili ni gde su projektili zavrsili, ni kolko je projektila (metaka) ispaljeno, niti odakle su ispaljeni, da nepricamo o vestacenju naoruzanja, pronalaska puske i ostalih neresenih zavrzlama. Cak se nezna ni kako je Bagzi Milenkovic otiso do Grcke, a covek nemoze da leti, nezna se ni kako se ni gde se skrivao Milorad Lukovic Legija, nezna se ama bas nista, Balsa Bozovic o svemu tome pojma nema, a morao bi da ima, ali sve zna sta se zbilo sa sinom Zvezdana Jovanovica. Ci je predsednik bio Zoran Djindjic DS ili neke druge? Ko se kune u reci i dela Zorana Djindjica DS ili neko drugi? Pa zasto DS ne izadje sa dokazima Koje vidimo moze da prikupi, kako za Zvezdanovog sina tako sve sto je vezano za ubistvo Zorana Djindjica. Ne, kad bi se sve otkrilo nebali imali cime da manipulisu, ni oni ni Ceda. Tad bi se znalo sve, ko je kunjao u Silerovoj, ko je cupao Zemunce iz CZ, ko je cuvao Cumeta, a ne Djindjica, sta je bilo u Meljaku i sta je bilo sa naoruzanjem iz policijske "Stari grad" u podrumima Koje stranke je pronadjeno, kako je Bagzi stigao u Grcku, da nepricamo o drugim pojedinostima Koje su vezane za ovaj slucaj a DS i Balsa kao i slicni njemu nesmeju ni rec da zucnu, jer bi tad klupko pocelo da se odmotava.

  2. Ko o cemu ako ne posteni Zuti o postenju,najaci su sa svojim izjavama o nekim zaverama ali naravno bez dokaza kao i uvek,jer misle da su svi kao sto su oni dok su bili na vlasti.

  3. Zamisli da je Lee Harvi Osvald slao pisma iz zatvora J. Edgar Hoover-u i naredjivao mu je sta da radi xaxaxa To moze samo u ovoj banana republici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.