Božović: U Srbiji se ne može biti slobodan, jer je ovde sloboda utopija

Ostavite komentar


  1. „Znam da je u Beogradu juče moje dete ceo dan u vrticu trovano Cecom, da ce sutra svirati Aca Lukas za milion Bugara ispod jelke od milion eura, a prekosutra dolazi skola u kojoj ce morati da se uklopi u zadruge, parove, nacionalizam, nasilje, laznu istoriju, kic i primitivizam ili ce biti izlozeno torturi mediokriteta. Beograd nije svet i ja imam potrebe da očajavam ovde zato sto mene i moje dete neko magarci i ponizava 24 sata dnevno, na svakom koraku. U ovakvoj su mi situaciji pojave kao sto su Zvezda, Liverpul, Pogorelic i Marfi ne samo beskrajno dosadne i besmislene vec i trn u oku kritickog posmatranja stvarnosti“, nisam izjavila danas, u okviru serijala Kvaka 23 Novinske agencije FoNet.

    1. Pravi opis danasnjeg stanja Srbije.Anti kultura na svim nivioma u vrhu vlasti sa najvececim stepenu korupcija u svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 3

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.