Braća Kostadin i Nikša Terzić osuđeni: Uslovne kazne zbog prebijanja fudbalskog menadžera

Ostavite komentar


  1. Hahahaha. Srpsko pravosudje. A za „napad“ na novinarku PINK-a, verbalni, mesec dana zatvora?!?! Pozdrav iz Somalije

  2. Kada imas zastitu vladajuce sekte onda su ovakve smesne kazne. Kada im isteknu kazne mogu opet da biju samo se treba uzdrzati neko vreme. A jel dozvoljeno da ih prebijeni tuzi ili je to zabranjeno presudom?

  3. Kakvo vreme došlo da ne možeš nekom kosti da polomiš a da te ne osude. Izem ti takav pravosudni sistem. Kao društvo, klizimo u anarhiju. Povodom ove skandalozne sudske odluke kojom se sankcioniše napad na ličnost u cilju lečenja lične frustracije dvojice divnih mladića koji se ljubazno javljaju svom komšiluku, očekujem da se oglase Delije sa Severa sa odgovarajućom scenografijom.

  4. U drugoj državi bi dobili zatvor od 4-5 godina, a ne uslovnu kaznu. Bruka za sudstvo.

  5. Ja bih komentarisao, ali se plašim da mi BIA ne pošalje svoje inspektore u stan. Zato je bolje da ćutim.
    Pozdrav Službi

  6. Pistoljima udarali ljude, polomili im kosti???
    Ni službene lica to ne rade, a ovi koji nemaju , većina dozvole za nošenje oružja, a sigurno ni dozvole za posjedovanje, pistoljima biju, prebijaju!?
    Pravosuđe!??
    Užas!
    Mnogo sramotite ovu zemlju.

  7. Pa sta ste ocekivali. Jedan je radnik BIAe i pretuce nekoga i dalje ce da radi u istoj firmi jer mu tata kupio radno mesto. Srbijo gde se izgubi u vrtlogu kriminala i korupcije….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.