Brajković: Sutra članovi našeg sindikata štrajkuju, Ružić nije kriv za tragediju

Ostavite komentar


  1. Naravno da Ruzic nije direktni krivac ALI POSTOJI I MORALNA ODGOVORNOST. Mada, kada se pogledaju njegove aktivnosti na sredjivanje stanja u skolstvu NASLA BI SE I ODGOVORNOST

  2. Branko Ruzic svakako nije kriv,ali treba slediti dobru evropsku praksu odgovornosti politicara,pa pored ministra pozvati na odgovornost mnoge druge iz SPS i SNS.

  3. Generalno prosvetari su ponizeniii, deca su usiljena uz podrsku roditelja, tezi se ka tome da se ne uci a da se dobije fobra ocena kao idemo dalje, jos tu se moze reci da primanja pomenutih su ponizavajucaaa koji uce generacije za budcnost kod nas to nije vazno ucenje u zadnjih +20hod narocito zadnjih +110 god ako ne uspes u skoli idi u sns akademiju, ali mota se reciiii i toooo

  4. Sram Vas bilo, plaćaju se rijaliti „zvezde“ a od roditelja se traži da provode više vremena sa decom, neko radi od jutra do mraka da prehrani porodicu, prosvetari rade za smešne pare, mnogi „otaljavaju“ svoj posao ili da istog trči na drugi, privatni, da bi dodatno zaradio. Ceo sistem je truo, poremećene moralne vrednosti. Kristijan Golubović neka vam drži predavanje, ko je to dozvolio da mi je znati?
    Evo i ja kao roditelj stupam u štrajk zbog gore pomenutih razloga.

  5. Krivi smo svi.Prekinite da bezite od odgovornosti vec jednom,kriv ili nije mora da podnese ostavku!!!!

  6. UKINITE ,, PINK,,
    UKINITE ,, ZADRUGU ,,
    UKINITE ,,JUŽNI VETAR,,
    UKINITE KRIMINAL I NASILJE NA TV-u

  7. Vratite porodicu djeci.Vratite mame djeci.Vratite djeciji program djeci.Vratite normalno radno vrijeme od 6 do 14 ili od 7 do 15.Vratite nedjeljni rucak djeci.Vukend.Oduzmite telefone.Ukinite onu strahotu sa tv .Kakav se rijeci cuju po serijama ,kakve scene u 8 h uvece.U po bijela dana pornografija i nasilje na sve strane.Djeca su sludjena i izbombardovana nemoralom.Ali nisu oni krivi.Sram nas sve bilo na sta smo pristali zbog sake eura.

  8. Skole nisu bezbedne moze da udje ko god hoce. Ko je za to kriv? Resenje je jednostavno svaka skola treba da ima radnika obezbedjenja sa oruzjem. I problem resen

  9. Поред толико доказа да такозвани Министар не ради свој посао, овај је исто као и он крив за сва ова дешавања.

  10. Ja sam baka petoro unučića.
    Svi su đaci. Volela bih da mi odgovorite vi kojima je ministar kriv za ovo zlodelo, hoće li njegova ostavka(ili bilo ko drugi da je ministar),rešiti stanje u školama i u porodicama.
    Ja imam 65 god. moja učiteljica je još uvek živa, hvala Bogu na tome.
    I sada kada je sretnem na uluci, sa veliko vi joj se obraćam. Tako nas, pored roditelja VASPITALA.
    Adanas deca i profesori, sede u istom kafiću do zore!
    To je DEMOKRATSKI!
    Sta onda očekujemo od te dece?
    Da ih ministri vaspitaju?

  11. Neko mora da snosi odgovornost. Ne učenici već mi odrasli koji radimo sa njima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.