Bramerc osudio negiranje zločina i genocida u Srebrenici i slavljenje zločinaca

Ostavite komentar


  1. Trebali su tvoji nalogodavci, Dragi Serz, da zavrse taj rat koji su poceli protiv Srbije 1999, a zaustavili ga na pola i zamrzli ga, vezali nam siptarsko Kosovo oko vrata, … i pobegli?!!! A sve u nadi da cemo se sami od sebe ugusiti i zavrsiti protiv sebe samih ono sto su oni poceli? Vidis Serz, tako se ne stvara istorija, a jos manje dresiraju Srbi i resavaju balkanski problemi stari vekovima. Sada, umesto kontrole, imate situaciju koju cete za par decenija morati da resite nekakvom novom mirovnom konferencijom o Balkanu iz koje ce srpske zemlje izaci bas kao i nemacke posle Berlinskog Zida. Mi strpljenja imamo, … vi ne!

  2. E pa sudijo, sramotna je vaša zakletva jer optužujete posledice a ne uzroke. Vi to dobro znate, gledate nas u oči i blatite poštenu odbranu. Molim vas, šta mislite o hrvatskom genocidu tokom II Sv.rata kada je samo u Jasenovcu neljudski ubijeno preko milion Srba? Da li imate iole dostojanstva i časti?Neka vas svake noći posećuju duše nemilosrdno ubijenih iz Žute kuće i iz Jasenovca.

  3. Meni samo nije jasno da ova bulumenta nikako da vidi srpske žrtve,kao da niko od Srba nije ubijen u ovim ratovima.Osuđujem svaki zločin,ali ne mogu da shvatim zašto za njih nisu sve žrtve iste,možda zato što smo gubitnici,a da smo za desetak dana razbili Hrvatsku a mogli smo da nas Milošević nije stalno vraćao na početne položaje,sada bi se druga priča pričala.Sa pobednikom se drugačije razgovara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.