Bramerc u UN: Mural Mladiću u Beogradu negiranje genocida i slavljenje zločinca

Ostavite komentar


  1. Trebali ste da osudite još po nekog sa svih zaraćenih strana, pa se Srbi ne bi osećali ovako isfrustrirano. Mladić jeste zločinac. A Orić nije? A Gotovina? Haradinaj? Markač?

  2. Nije ni bilo genocida ne okrecite značenje reči, kako onda treba da se zove Jasenovac Holokaus i još mesta gde su stradali ljudi na naj svirepije načine. Mural gospodinu Mladiću je dokaz da ste ga osudili zato što je srbin i junak

  3. Nazalost ovaj politicki Sud je najvise odgovoran za murale I slavljenje ratnih zlocinaca u Srbiji . Svojom selektivnom pravdom politicki motivisanim sudjenjima je doveo do ne pravde I frustraciju Srpskog naroda.

  4. Oni iz Srebrenice su radili mnogo gore stvari pa niko nije osuđen. E zato i mi koje ne volimo Mladića nećemo da krečimo. Ili sudite svima jednako ili nikom!

  5. Mural postoji zato što je general Mladić tendenciozno i nepravedno osuđen u Hagu u sudu koji je parexselance politički.Srbi širom sveta to vide i zato se sa tom odlukom ne slažu.

  6. Ej Bramercu, „mural u Beogradu“ je zidna slika, ovo ostalo je sve u tvojoj glavi.

  7. @ „Jova“ – Srbiji nema lijeka. Vazda izazivaju ratove na Balkanu.

    I opet će, i opet će, robovati neće.

    Pa pamet u glavu, „Jova“.

  8. Pa zato sto je osudjen od strane politickog suda ciji finansijeri su razvalili nasu zemlju, bombardovali nas narod, ubijali decu, zlocince koji su nas ubijali oslobadjali odgovornosti, mozda zato gospodine Bramerc…mozda zato sto ste ga osudili bez dokaza, a sa dokazima oslobodili Gotovinu i Orica..sta mislite na to?

  9. Pustajte narodu dokumentarce o Mladicu, kao sto gledamo o Hitleru i Trecem Rajhu. To je jedini nacin da narod vidi i upamti sta je ovaj radio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.