„Branićemo svoje domove. Nemamo kud“: Kako su izvršitelji pokušali da popišu imovinu u zgradi u Južnom bulevaru?

Ostavite komentar


  1. Došli na izvršenje a nemaju podatke ko živi u zgradi?Zgrada je predmet izvršenja a ne ljudi.

  2. Pa gde ste sad Narodne patrole,navijači,1389,Obraz i ostale nacionalne skupine sumnjivih likova,da branite svoj Srpski narod od nepravde ??? Nešto vas ne vidjam kad su prave stvari u pitanju,samo kad je Kosovo u pitanju gde 99,99% vas nije ni kročilo samo tada se okupljate,očigledno samo ste u službi politike a ne pravde.Foliranti.Da ne kažem FSB agenti.

  3. Falsifikovani potpisi? A šta tužilaštvo radi?! Stanari treba da se zajedno sa decom okupe u Katanićevoj pa će tužilaštvo možda mslo bolje da to razmotri

  4. Ovo podseća na slučaj bake koja je ubila prevaranta i barabu. Gradjani moraju sami da se zaštite u ovoj truloj i kriminalizovanoj kvazi državi.

  5. Ajde redom… Gde su sada šetali protiv nasilja? Svi znamo da je zakon o izvršenju doneo Tadić, a počeo da primenjuje Vučić. Pare za to dala Nemačka, kobajagi donacija a ono u stvari na zajam s kamatom. Kako može policija države Srbije da pomaže privatnim izvršiteljima a protiv stanovništva države Srbije. Ljudi: branite se, imate neprikosnoveno prirodno pravo! Dole EU

  6. Izvršitelji Rade Svoj Posao
    Takodje Nemacak Austrija ima Izvršitelja
    Boli njih Uvo imaš nemaš
    Popišu Šta sve Imaš
    Ne Platiš
    lepo dodju i Uzmu
    I to bez da se Komšije Mešaju
    Zašto si Uzimao ako nisi u Stanju da Vratiš
    Prosto
    Samo kod nas niko to ne Razume

  7. Stop teroru i sprezi izvrsitelja i sudova.Zna se ko je dizao kredite, jurite investitore.

  8. Klasican banditizam prabosudnog sistema i drzave i 100% odsustvo pravne drzave. Ako su se ljudi upisali u katastar i bili kupci 2012, onda sve nakon toga iz 2013 je nistavno i kredit 1,25 miliona evra je kriminalni cin nekoga i osoblja banke.

  9. Kredit od 1,2miliona evra, prodat za 60 000€, a firma prodata.Sta radi policija i manekeni iz tužilaštva za organizovani kriminal. Gde je Predsednik da kaže“Ne dam ovo“!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.