Branislav Nedimović: Ministar u farmerkama

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ne shvataju da su se obrukali, upravo oni tj. Srbija, koju predstavlja taj muceni ministar. A Krivokapic je gospodin, pre svega.

  2. Imam utisak da je Nedimovic dobio zadatak da pod hitno ode da doceka mogućeg poslovnog partnera iz Montenegra pa je covek to i uradio.
    Otiao direktno sa pecanja sto je inace njegovo pravo da radi kada nije u nekim ranije dogovoreim aktivnostima.

  3. Ovakve izlizane pantalone su nekada nosili američki čobani i kravari.A pošto je G.Nedimović ministar poljoprivrede ne postoji „opravdan“ razlog da mu se zameri što je Premijera Krivokapića dočekao u ovakvim pantalonama.

  4. Nije ovo nepoštovanje dres koda, već su izlizane farmerke dotičnog ministra i naknadna tumačenja svih političara iz vlasti Srbije nipodaštavanje mlađeg brata.

  5. Nema taj ni kulture ni stida
    Na sahrane dolazi u nekim šarenim patikama i uskim svetlo belim pocepanim farmerkama… snob

  6. Ministar… Nekada je to zvanje podrazumevalo i kulturu. Uprkos tome šta naređuje šef.

  7. Po čemu je ovaj Krivokapić zaslužio da ga dočekamo bolje.Kako se oni ponašaju prema nama,treba im tako vratiti.Srbija im školuje decu a oni da mogu oči bi nam izvadili toliko o ovom cirkusantu koji nam je stigao u posetu.

  8. Sve same crnogorcine ostavile komentare.Ako vam se ne svidja,pravac u vašu Crnu Goru.Sta je taj Krivokapić uradio za Srbiju.Jel možda povukao priznanje Kosova.Doslo vreme da u pojedinim mestima u CG ne smer reci da si Srbin.Uvek se pljuje po Srbiji a Srbija vam školuje i zaposlila decu po rukovodećim mestima.

  9. Jel taj Krivokapić povukao priznanje Kosova.A kao mi i oni braća,zabise nam nož u leđa .Toliko o vašem bratstvu prema nama.Sram vas i stid bilo a busate se o nekom cojstvu.

  10. Ništa strašno. Ni ja mog komšiju a kamoli brata ne dočekujem u svojoj kući u odelu i leptir mašni. Pravite od buve slona. Budalaštine. Nek je nama Krivi dobrodošao.

  11. Valjda je važnije kakav je čovek… I treba uneti malo promene… To sa odelima.,. Užas…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.