Branislav Tapušković: Nezavisnog sudstva neće biti za mog života, ako ga ikada i bude

Doajen advokature o tome gde je nestala solidarnost unutar profesije, zašto su politika i advokatura međusobno isključivi i da li će referendum išta promeniti

Ostavite komentar


  1. Ne može da bude stvar intime nešto što je usko stručno pitanje, o kojem nije bilo široke javne rasprave, a o njemu se pitaju svi od predsednika (kao najmudrijeg) do poslednjeg badavadžije…

  2. Ako država ne obezbedi advokata, ne može se odrediti pritvor ni legalno produžiti, tako da to ide u korist klijenta. Tapušković bio i ostao uz skute svake vlasti.

  3. Verovatno da se neće ništa promeniti, ali neće ni naškoditi. Neće promeniti kao što ni naše TV serije i filmovi malo utiču na društvo ,a trebalo bi, Tesna koža, Bolji život itd i itd, kada bi ih gledali sa razumevanjem šalju poruku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.