Bravo: Stižu pravosnažne presude protiv aktivista, represija države

Ostavite komentar


  1. Uzece vam lovu iz dzepa koju su vam tutnuli strani instruktori da rusite drzavu.

  2. Ko ima svoga ima i boga!

    Novosadska aktivistkinja Varvara Lukač pravosnažno je osuđena zbog jedne dimne patrone, a Vladimir Đukanović i Danilo Vučić za slična nedela nisu odgovarali. Kako narod kaže, ko ima svoga ima i boga.

  3. Ako dodam svom imenu titulu „aktivista“ da li to znači da i za mene ne važi Ustav i Zakoni.

  4. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli.Ko se mača lati, od mača će I poginuti.Represija nad sopstvenim narodom nikom dobra nije donela, živi bili,pa videli.

  5. @Niko neće u zatvor Ne lupetaj i ne spinuj. Strani instruktori su strpali tvom vođi lovu da kopaju u Srbiji. NEĆETE KOPATI.

  6. Aktivistkinja osuđena da plati 16.000 din, a drogirani kum koji gazi na ulici meklarenom da plati 10.000. E pa botovi, izjasnite se, ali, „ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga istinoga“. Nije ljudi sve u sendviču, nešto je valjda i u časti.

  7. Moraš svom imenu da dodaš – bizon, a ne „aktivista“ da bi izbegao zakon.
    A možeš i da botuješ za sns bizone jer si kvalitetno glup.

  8. Када се промени власт на следећим изборима за такве судије – шут карта

  9. Zar je normalno da u jednoj maloj Srbiji postoji više od 20 000 NVO. Od čega žive i kako se finansiraju. Najmanje ima humanitarnih ispod 3000, one nisu uračunate u ove prve koje se neke finansiraju iz naših džepova, nekeke iznaših i stranih, a onaj deo što se finansira iz inostranstvu je naj gori jer lični interes im ispred humanog, državnog i uglavnom protiv svoje države. Oličenje tog taloga su Čeda, Dinkić, Biserko, Srđan, Velja, Čović, mnogi policijski i vojni službenici, SRAM ih bilo …. U „Maršalovoj“ knjizi su mnoga imena sa sise Soroša, CIA… gde su uz imena i količine novca dobijene od istih. U ostalom pijani Velja je na TV pričao da nije ni znao koliko je para donosio iz Budimpešte. “ Nisam imao više ni gde da ih stavljam ‘. Ovi današnji rade za manju siću.

  10. Dok mi kuckamo u prazno ovi kuckaju za dnevnicu,(Boško,niko neće u zatvor). Dok mi ne preduzme o konkretne stvari i počnu kriminalcu da idu u zatvor,busaće se oni u grudi.

Ostavite komentar


Društvo

Slobodna reč uručila priznanje Proglasu 10

Slobodna reč uručila priznanje Proglasu

Redakcija internet portala Slobodna reč saopštila je danas da je otvorila kancelariju u Vranju, posle četiri godine rada bez fizičkog prostora, i uručila je priznanje Inicijativi ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.