Breni iz budžeta Leskovca za nastup na Roštiljijadi dva miliona

Ostavite komentar


  1. To je skoro džabe, s obzirom koliko uzima srpska majka. Doduše, verovatno od 6 mil. da lepu donaciju partiji na vlasti. Brena se bar ne druži sa banditima pa daje bolji primer.

    1. Brena je kao i ostatak taj odvratne muzikantske ekipe jedna jeziva osoba koja ne placa poreze i koja se bogati na nesreci ovog napacenog naroda-niskom intelektu. Samo bi budala isla da podrzava ovakvu rezimsku gamad koja ce se prikloniti kom god sledecem direktoru koji izroni iz politickog mulja. Fuj.

    2. Toliko talentovanih, mladih i starih, izvodjača etno i izvorne muzike, toliko prelepih pesama u prekrasnim aranžmanima a neko se još uvek usudjuje da poziva ovu osobu, koja je zabila „flogov kolac“ u muzičku kulturu ovoga naroda, kao rodonačelnik najcrnjeg i najneverovatnijeg šunda?! Leskovac se unapred obrukao. Nadam se da će ih u sledećim godinama, zaobići „dačićevsko-grandomanski“ sindrom koji razara ovu državu.

  2. Kolko dobro gradjani Leskovca dobro zive ne bih ni znao da nije ovakve vrste zabave a posle preivnog koncerta ce jos bolje i jace da rade a sve to za svoje velike licne dohodke!!!!!Koliko vecina gradjana voli Brenu trebali bi da ju placaju jednom mesecno pa da vide sta je zlatno doba….

  3. Za terevenke i pevsljke ima para u budžetu a za nauku i naucnike nema Zato svi odlaze.

  4. Od Brene za 4.osobe na preduzecetov racun eto bulumente pajaca i pojaca u Leskovcu.
    A ode im dr.
    Svetskog glasa Stojkovic
    Samo da uz rostilj bude i pevanje.
    Glavni rostilj majstor
    Ćororo i dj Žeks.
    Prijatno Srbijo.
    Svi prilozi uz rostilj

  5. Geneticara svetskog ugleda Dr Stojkovica oterali na Harward, dovode Lepu Brenu i ostale! Evolucija ne prasta neracionalno ponasanje.

  6. Zar ste sve zaboravili iz Slobinog doba? Opet došlo doba za kafanski račun: „Lepa Brena za četiri osobe“. Miloševićevi učenici žešći od učitelja a narod ih još više voli, živeli!

  7. Zar sve lepe manifestacije moraju biti „uflekane“ ovakvim „umetnicima“? Lepa Brena moze da bude sve ali „pjevacica“? NIKADA?! Isto kao i „lepa Ceca“. Tesko narodu kome su antitalenti „talentovani“ muzicari. Brena moze da peva ali, samo u cetiri zida. Tada bi ostali nevini ljudi bili bezbedni.

  8. Mentalitet naseg naroda kric sto nam se ovo desava. Nemaju novca za sanitetsko vozilo, za lekare, jedno neduzno dete se ugusilo jer mu nije pruzena lekarske pomoc. Da li je neko od stanovnika Crne trave, Leskovca izasao na ulicu, strajkovaongladju?! Da li cemo dozvoliti Jo’s jednu. Pljacku vlasti I njenih saucesnika. Trebalo bi bojkotovati rostiljijadu. Umesto da jedu leskovacki rostilj, slusaju politicki podobne muzicare Koji da su imalo pametni vise odrekli honorara u korust opremanja saniteta u Domu zdravlje Crna trava. Da li su toliko humaniili I’m je jedina Svetinja novac gradjana ove zemlje koji Vucicevci masno kradu I pljackaju. Svi ce u zatvor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.