Britain first

Trag Nedelje

Ostavite komentar


  1. Možda su bili u deficitu sa istorijom do referenduma, posle se pokazalo da je ““Britanija ipak izgubila svoju dušu““. Šta ako je koncepcija negdašnje Jugoslavije stvarno bila avangarda za sve ostale, ispred svog vremena maltene?
    I u YU, su Slovenci prvi forsirali bezdušni pragmatizam, posle čega su i ostali manje pragmatični poitali da nađu svoje mesto ““pod Suncem““. Danas, vidimo, svi sagoreše u svojim snovima i lepim željama. Utapajući svoje suverenitete još većem nadnacionalnom suverenu, ne nužno pragmatičnijem od stare Juge pune istorijske tuge.
    Biće da i ovi s viškom ratia kaskaju za nama sa tog poluostrva večne tuge, koje je kanda uvertira za sve druge. Nažalost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.