Britanci nezadovoljni našim tajnim službama

Cilj Vučićevog sastanka sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije MI6 služi poboljšanju komunikacije

Ostavite komentar


  1. Gos. Janger teba da zna da ni građani Srbije ne gledaju blagonaklno na javni i tajni rad MI6 kao i prisustvo njihovih savetnika u našim institucijama. Nije samo MI6 zaiteresovan za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala i druge strane sužbe su zainteresovane za Balkan, naročito Srbiju. Izgleda da im je trn u oku Niš.

  2. Ko je rekao da smo mi zadovoljni radom naše tajne službe? Kojim to službama, čijim i koliko ih ima pa vi niste zadovoljni ?

  3. G-dine P.Petroviću, za vašu informaciju, sastanci predsednika države i direktora neke inostrane obaveštajne službe ne da nisu uobičajeni već su vrlo neuobičajeni (najblaže rečeno),pogotovo kada znamo da je narod Srbije kroz istoriju prečesto na svojoj koži osetio „naklonost“, dobronamernost“ i
    nadasve „lekoviti“ učinak politike i političara UK , naših istorijski dokazanih „prijatelja“.

  4. Nije se on sastao s Predsednikom Srbije več sa Koordinatorom svih tajnih službi. Nigde u normalnom svetu ne može biti koordinator tajnih službi predsednik vlade ili predsednik države, što je trenutno ovaj, na prevare i lažna obećanja narodu, postao.

  5. To samo dokazuje da je pion u zapadnim rukama i njihov igrac i sadaje jasno ko je ubio Djindjica!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.