Britansko ministarstvo prosvete o Megatrendu iz Londona: Nije u našoj evidenciji

Ostavite komentar


  1. Komunistička partija je krajem osamdesetih donela preporuku:školuje naše kadrove bilo kako jer dolaze teška vremena. Treba očuvati istoriju koju smo mi pisali a naravno sakriti što duže ono što se ne sme znati.

  2. NEMA ŠTA SVE POŠTENO, OD REKTORA A ID MINISTRA , TAKVI LJUDI VODE DRŽAVU, SRAMOTA

  3. Stvarno jeste po zakonima sve uradjeno, sad kome se ne svidja sto je megadenks fora to je drugo, ali da jeste zakonski s pravne strane jeste, imali su pravo, univerzitet imao pravo po statutu da prizna ili ne prizna ispite i da nostrifikuje ili ne nostrifikuje diplomu.. A i vise smara ta prica oko Nese, nista nismo mi imali ni od cele garniture od Jejla do nasih drzavnih ekonomskih i FONa..

    1. Значи може сваки трговац свињама само ако је регистрован на западу али за свиње не образовање рецимо да оснује факултет и издаје дипломе? Логика којом се ви служите је да су нирнбершки закони којим су Јевреји проглашени нижом расом и законски трпани у логоре „у реду“ јер забога већина је донела закон??
      Немогуће је оправдати ово прање диплома и мућку никаквим „законима“, просто исувише заудара на мафију која свима данас уређује животе управо због оних који се задовољавају празном формом у коју се увијају фалсификати лоповлук па и тежи злочини који се после дешавају нису случајност.

    2. Коментар је очигледно писао неки Нешин колега. Количина неписмености не оставља ни зрно сумње.

  4. Pored toga sto je slusao predavanja, minitar se nije oglasio da li je POLAGAO ispite i ko su bili ispitivaci. Mozda je diplomu dobio svako ko je SLUSAO predavanja, a polaganje ispita nije bilo obavezno?

  5. Ta Megatrendova diploma za biznis administraciju je relevantnija a znanje vrednije, za poslove kojima se Stefanovic bavi, od komunistickih diploma za filologije, sociologije, psihologije, politikologije i slicna dzabalebarska studiranja kojima se trsi „elita“ i koji upravo zbog toga ne shvataju da akreditacije na zapadu nisu obavezne i da jedinu pravu akreditaciju diplome daje poslodavac licno. Ko te relacije ne shvata nema sta da trazi u EU…

    1. Da, kako da ne. Ta „diploma“ megatrenda je nevažeći papir, jer dotična osoba nikada nije išla na fakultet, nikada nije slušala predavanja i nije polagala ispite. Dakle, iako je nostrifikovana, ne važi, jer je i polazni dokument nevažeći.

  6. A ja budala, drzavni univerzitet, pa posle druge godine izmolim i treci fakultet da upisem… Tamo negde zavrsavao 1968-9. Magistrirao u Nemackoj, doktorirao u Francuskoj – a samo da sam sacekao Miću s „megatrendom“ – da zavrsim 7-8 fakulteta i doktoriram 3-4.
    Da odslusam „savacentar“ – hej!
    I bio bih jubilarni – 1055.
    Kao u vicu o Crnogorcu: u Beogradu cuje „borba – borba“, on brze natrag, al’ preko Sarajeva – gde se cuje „oslobodjenje – oslobodjenje“, on taksi, u Titograd, a ono se cuje „pobjeda – pobjeda“, a Crnogorac ce: eto mene nesrecnika, za malo mi utece odlikovanje!!!

  7. Verovatno je greska u bila u pitanju jer se taj Nesin iz Beograda Unezveritet zove Megadens.

  8. U Srbiji vrvi od prevara! Dokle cemo da biramo prevarante da nam upropascuju drzavu? Srbi probudite se i pazite koga cete da birate uskoro!

  9. Sto bi rekli Englezi, pratite novac.
    Na osnovu kog ugovora je budući ministar policije uplatio engleskoj neakreditovanoj, možda da a mozda i ne obrazovnoj ustanovi? I jos važnije kako je i na koji racun izvršeno plaćanje za studije? Mozda pitati Engleze da li znaju da je engleski Megatrend uzeo školarine od 1000 i nešto studenata a ni peni nije stigao u Englesku. Kao minimum neki profit je trebalo da bude prikazan i plaćen odgovarajući porez.

    1. Znas valjda u kojoj drzavi zivis,polovinu tvojih konstatacija sendvicari smatraju napadom na lik i delo voljenog.

  10. Ajte molim vas, dečko učio po celu noć. Botovi mogu da potvrde…

  11. Jadan je taj Megatrend i oni koji su ga pohađali. Ali nisu bolji ni naši državni fakulteti društvenog smera. Ako im je Vučić bio student generacije samo zato što ima sposobnost da memoriše i „nabuba“ gradivo i izdeklamuje ga kao robot – onda su ti profesori Pravnog bili jako loši. Jer Vučić u praksi ne primenjuje ni jednu jedinu normu koja se uči već na prvoj godini fakulteta. Ništa nije bolji ni Dačić sa Fakultetom političkih nauka. Nije elokventan, jedva se izražava, ne može da nauči ni engleski jezik, a bio student generacije. A tek Stefanović – jadan i smešan sa tim Megatrendom. Kakva je to elita! Ha,ha….

  12. Дакле треба поништити ~28000 „диплома“ и похапсити све 2предаваче“ и учеснике у превари „мегатренд“ Имамо ли ми места за толики број ухапшених или ће морати да се употреби „вучићева маракана “ коју он спрема за опозициу кад почне да хапсти

  13. Iz dokumenata, koje je objavio Tanjug, vidi se da je Nebojša Stefanović upisao i završio višu, trogodišnju, školu, a ne fakultet. A nostrifikacijom je postao diplomirani ekonomista, kao da je završio fakultet. U rešenju o nostrifikaciji stoji da je podneo zahtev za nostrifikaciju 20.12.2004. god.. i da je pritom priložio 3 kopije prevoda diplome. U knjizi evidencije o preuzetim diplomama vidi se da je diplomu preuzeo 22.12.2014. god. Zanimljivo je da se knjiga evidencija zavrašava brojem 700. a Stefanović je 699. Nešto se tu ne slaže.

  14. Sve ovo ne bi moglo da se sprovede da nije bilo akademika Ljubiše Rakića i drugih „uglednih“ profesora BU koji su učestvovali u ovoj prevari. Očigledna je prevara koja je omogućila da hiljade lažnih stručnjaka razore privredu i pravni poredak Srbije. Sada sve značajnije projekte u Srbuiji vode i grade strane firme a mi ćemo ove radove i kredite verovatno platiti prodajom lažnih diploma.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.