Brnabić: Dok je Zvicer na slobodi, Vučić, koji je brana mafiji, u smrtnoj je opasnosti

Ostavite komentar


  1. Jasno je da Vučić nije po volji Milovom Zviceru i klanovima u Crnoj Gori, jer više ne rade u Srbiji, kao nekada.

  2. Albert Ajnstajn :“ dve stvari su beskonacne, univerzum I ljudska glupost, mada za univerzum nisam siguran „! Njena izjava apsolutno potvrdjuje Ajnstajnovu teoriju…..

  3. kako iskreno rečeno, bez uvijanja, javno
    pa eto, ko do sada nije znao…

    biće da rat klanova nikad nije stao

  4. Da nije smešno bilo bi žalosno.Zar mafija može da bude brana mafiji.Bio i Korleone brana mafiji ali samo drugoj mafiji.

  5. naravno da cudoviste koga sam stvoris, najvise zna o tebi, pa ti je tako i najveca pretnja.

  6. Eee, dosao je na red i zvicer. Sad će av-u da prete svi ispocetka, do expa.

  7. Možda Vučić treba da strahuje od Zvicera , jer zvicer i njegovi u Srbiji priznaju i slušaju samo Oskara , što je i sudski dokazano . Zato Vučić prvo treba da uhapsi Oskara , a Zvicer i njegovi onda lako padaju .

  8. Opet ste izmislili neprijatelja?Pa kad su mafijaši neprijatelji to je uvek borba za teritoriju ili profit.Šta je ovde konkretno razlog?Ili samo spinujete da opet narodu punite glavu svojim lažima?

  9. Ako je tako onda je to realno borba izmedju konkurencije, drzavna mafija protiv prave vansistemske mafije. Moji nisu ni jedni, Bogu hvala

  10. Ne smetaju nam nuklearke blizu nas, smeta nam. Pregradjivanje reke, smeta kopanje uglja, desetine hiljada se seli u velike gradove a smeta litijum, bitno je da se bunimo,, hocemo struju, bolji zivot. Kod nas TRGOVINA,KAFICI… Nema kvalitetne proizvodje, Nestadose,Beko,Kluz,DMB,Sever Subotica, EI, Uvozimo Asove, Mleko ( a nasr najskuplje u evropi) i da ne duzim.. Radimo kad odemo u Nemacku a u Srbiji ???

  11. Mora i Vule da uzme deo kolaca ne moze sve crnogorcima.On je koliko mi se cini i dosao na vlast samo zato sto je kao ubeddio Sarica da se preda.Celu Saricevu preedaju su i kamere zabelezile.Pa sad ti budi pametan sto se bas njemu predao.

  12. Dali je on A. V deo nekog narko kartela kada je na meti istog ali suprotnog klana. Opet uzbuna i skretanje sa muke naroda da preživi ovu SNS prevaru.

  13. Vi koji ste na vlasti i kadete od naroda otimaju rasprodaje državne resurse kao svoje a najveće kriminalce sa severa Kosova uvodite u Skupštinu i pravite od njih milionere lično ste odgovorno za prodaju izdaju celog severa Kosova celog Srpskog naroda na Kosovu … pa gde ima većih kriminalac od vas na vlasti pa za vas je Eskobar i Zvicer i kompanija mali miš!!!! Gde većih bre kriminalac od Vas Brnabicka Vicica Dacica i ostalih koliko ste bre teški puni ste bre ko brodovi sram vas bilo pa za vas nije zatvor već rudnik i konfiskovanje imovine !!! Sta ce te vi u vili odakle vam novac da živite u vili sta radi Nikolić u VILI vi pričate o kriminalu vi koji ste ogrezli u njemu …

  14. U redu….ona tvrdi tako.
    A mi mnogi mislimo da je Srbija u opasnosti od nje i av……i šta nam to vredi ???
    Av i zvicer su konkurencija i samim tim postoje određene obostrane opasnosti.
    Život bi bio izdrživ i bez obojice

  15. Pa nije Zvicer vođa Škaljaraca , već Kavčana , a to je klan blizak sa srpskom policijom i vlastima .

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.