Brnabić: Donorstvo je najviši javni interes

Ostavite komentar


  1. O dobrotvornim i humanim postupcima, po mom misljenju ne treba govoriti. Oni ne treba da se koriste u cilju licne promocije i dobiti. Donor ste, poslali ste sms poruku, to je licna stvar o kojoj ne treba da pricate. Ono sto od vas ocekujemo kao drustveno odgovorno je da menjate sistem u kome se deca lece SMS porukama, a stari i bolesni ine lece, sistem u kome je nemoguce doci do lekara opste prakse, a ne specijaliste, sistem u kome na hemoterapiju cekate mesecima, a savremene lekove i ne docekate.. e to je draga gospodjo odgovorno ponasanje, nekoga na mestu ministra i nekoga na celu drzave, a ne davanje krvi!!!!!!

  2. Medicinski sam profesionalac vec dugi niz godina, i ne mogu se sloziti da su u pitanju ““predrasude““, radije ““kontroverze““. Licno nisam prihvatio da budem donor ORGANA, iz razloga profesionalnog i bioetickog neslaganja – tema je preopsirna da bih je ovde obrazlagao. Inace, KRV sam donirao vise od 30 puta (dovoljno za potpunu zamenu kod 6 ljudskih bica), a takodje bih donirao i delove tkiva ukoliko sam kompatibilni davaoc. Smatram da se o ovoj stvari premalo zna u javnosti…

  3. Najveći donori su Gašić i Lončar!-Ali,AV:"Ne dam Gašića i Lončara!"-Ne da,pa to ti je!

  4. Posle Katarine Rebrače, Roditelja male Tijane…..u dobročinstvo više ne verujem a ni u čestitost naših lekara koji treba da donesu odluku kome ide koji organ.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.