Brnabić: Jasno je koliko ljudi vole i cene Aleksandra i sve ostale iz porodice Vučić

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li ova osoba ima i druga zaduženja od svog šefa.
    Mora joj se priznati da se za ovo što uglavnom radi (naslov) svojski trudi.

  2. Zaštitnica lika i dela A. Vučića. Mora da se potrudi, ne zna se koju će funkciju dalje obavljati, a treba zadržati platu i vilu, i dalje živeti na račun građana.
    A koliko je predsednik „voljen“ vidi se po potplaćivanju pristalica, pretnjama i ucenama, kao i „spontanim“ mitinzima.

  3. Премијерка стварно бриљантно процењује стање у друштву. Прва је проценила да је замена Срба држављанима БИХ доказ велике љубави која постаје неподношљива, па су Срби морали да поделе осећања са најближим комшијама, због просте чињенице да је велика љубав несносан терет ако се не подели са ближњима. Чак је пронађен начин да се и унутар Србије пронађу вентили који смањују притисак превише јаких осећања. Наиме, грађани остварују своје бирачко право у свом граду па онда скокну до суседног града и поново гласају. Такви изливи осећања вероватно нису забележени у Европи од када се људи баве политиком. Свуда важи правило „један човек један глас“ али превелика љубав је инспирисала једну малену допуну која обезбеђује вољеном вођи вечиту власт „један човек два гласића“. Ако буде требало биће и три јер љубав не познаје границе.

  4. A koji su to svi koji vole Vučića. Opet taj fikus priča bez veze i provere. Vole ga oni koji moraju pred glasanje kada ih podmićuje parizerom koji ni kučići ne jedu kada im deli ulje brašno sapun jer je doveo penzionere i gradjane na rub egzistencija. Ona mora da ga voli jer je njen šef smestio je u Jovankinu vilu i omogućio joj lepživot. Brani ga i njegovu porodicu i kad ima i kad nema povoda. Da vole ga žene iz skupštine jer imaju koristi a kada sidije sa trona videće kolika je to ljubav. Voli njega i Jelena Karleuša neda trunka da padne na njega a tu ljubav je dobro naplatila 1.5oo.ooo,oo evrića. To se zove ljubav.

  5. Koliko je u pravu premijerka najbolje pokazuje primer Dragomira Rikanovića.Srbin iz BiH, rizikovao je slobodu, došao u Srbiju i glasao u 5 gradova zbog ogromne ljubavi prema Familiji. Nisu mu dozvolili da to prođe bez nagrade pa su „pozajmili“ pare od naroda, nekih par hiljada evra da bi doveo još nekog obožavaoca da izrazi svoja osećanja prema vođi. Sreća njihova, Srbija je prepuna Rikanovića.

  6. Hmmmm,šta na „ovo“ da kažem (napišem),a da ostanem u granicama pristojnosti ???? Pa evo:“ Fuuuuuuuuuuj“ !!!!

  7. Cmok, cmok, cmok,…. mnogo ga volim i sto pre da ostavi SRB i ne unistava je vise. A tek batu sto su mu ukrali licni kartu i pravili biznis za njegov racun

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.