Brnabić: Mladi drže ključ kraja epidemije, stiže još Fajzer vakcina

Ostavite komentar


  1. Slazem se, mladi su buducnost i snaga nacije i odbijanjem vakcine to potvrdjuju.

  2. Najzad jedan prosperitetni deo populacije drži do sebe, svog stava i razmišljanja, a radi sebe i svoje budućnosti! Mada, znam da kad u septembru „opet počne epidemija“ (naravno gripa kao i uvek, a prevaranti nam prodaju covid,te ne znam kako će onda „proglasiti pobedu“ u junu), baš tada će vlast da udari po mladima kao najvećim krivcima, jer zaboga, nisu se vakcinisali! Ali tako je kad ograničeni, a umišljeni pokušavaju vladati pametnima, a SLOBODNIMA, te mislim da neće proći-deco držite se!!!

  3. Najveća joj je briga da Vučić bude živ i zdrav i stabilnost u regionu? Pa je l’ to ona zna nešto što mi ne znamo? A je l’ ona zna ono što mi znamo: da je ona predsednica Vlade, koja treba da brine o svim građanima države? Jeste da ona ne sme ni da kine a da prethodno ne pita Vučića da li sme, ali da baš nema drugih briga sem o njegovom životu i zdravlju… ako je i od Brnabićeve – mnogo je.

Ostavite komentar


Društvo

"Još jedno izvlačenje novca iz državnog sistema": Lekari o najavi Ministarstva zdravlja o uvođenju eKartona 10

„Još jedno izvlačenje novca iz državnog sistema“: Lekari o najavi Ministarstva zdravlja o uvođenju eKartona

Od kada je stupila na dužnost državnog sekretara Ministartsva zdravlja, u jednom od prvih javnih obraćanja, dr Ivana Stašević Karličić najavila je da će do kraja godine potpuno biti testiran i spreman softver za uvođenje elektronskog kartona (eKartona). Lekari, osim što pozdravljauju tu ideju, kažu da bi to mogao da bude jedan od načina izvlačenja novca iz državnog budžeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.