Brnabić: Nedopustiva retorika u skupštini

Ostavite komentar


  1. Pošto je "herojski" – uz aktivno sasluženje Maje Gojković – saslušala Martinovićevu (neo)radikalsku homofobnu orgiju, Ana Brnabić je sačekala četiri dana i izdala eufemizirajuće saopštenj(c)e.
    Svaka čast!

  2. Duboko verujem da je retorika koju smo čuli daleko iza nas i da smo kao društvo odavno prevazišli podele po toj osnovi, ocenila je Brnabić u pisanoj izjavi. Retorika koju ste čili nije daleko iza nas jer ste je čuli samo pre nekoliko dana. Kao društvo, to nismo odavno prevazišli, već uopšte nismo prevazišli. Pošto ste uspeli u jednoj rečenici izneti dva glupa stava, ostaje mi da mislim da verujete da živite u Diznilendu, a ne u Vučićlendu. Sa kurjacima ste se uhvatili u kolo, pa nema uslova za čuđenje. To su ovčijim krznom prekriveni radikali, to jest vučići, ako ćemo im tepati. To što im se povrem,eno otrgne kontroli je ono pravo što oni misle.
    Bilo bi dobro da prstanete da izigravate Alisu u Vladi Srbije.

  3. Ministarka Ana Brnabic , kao pre nje i Sasa Radulovic ce se vrlo brzo uveriti da predstava koju skoro 5 godina "igraju" bivsi radikali ima samo jednog dramaturga, reditelja i glavnog glumca AV. Ne treba da se ljuti na samu sebe, AV je prevario i svet ili se svet pravi da ne vidi autoritarni rezim, koji hoce poglavlja ali ne i Evropu u Srbiji. Mozda posle iskustva iz DEVEDESETIH sa Milosevicem, Seseljom, Vucicem i Nikolicem, misle da Srbija nije bolje ni zasluzila. Ministar Dusan Vujovic /kao i Kori Udovicki, ranije/ verovatno zna zasto "sedi" u tom "drustvu", a Vi?

  4. Uvredila se osoba koja je zaslužna za peglanje kriminalnih afera Vučićevog kuma. Alo, bre Anice, pa moraš malo i da otrpiš, ne može sve po volji. Kada radiš sa crnim đavolom moraš da ćutiš dok te njegova vojska koje si član vređa. Preporučujem ti film "Full metal jacket" Stenlija Kjubrika.

  5. Da je ova mladica bila u zemlji nehibernisana Znala Bi da je njen,,izbor,,samo i jedino Zamena za onaj prepoznatljivi stari bedž s KOJIM je ,,lider ,,spreman,, da se ,,upusti,,u Eu ,,integracije,i da mu,,nivoje,, podiže jedan Rističević i,,,dr,, Martinovič,sa još MNOGO,,KOOPERATIVACA ISTIH,,NIVOJA,,.Svaka se Lekcija plaća lično sada je baš stigla,,neočekivano,, al za neupučene,,i skoro,PROBUĐENE,, .Licemerje je vrlooo ,,unosno,, zaključuivanje,,,jel,da.,posebnomkadse na LICIMA MESTA ČUJE I ,,SPECIJALNO,,IZABRANA,,PREDSEDNICA PARLAMENTA,MAJA OD,,ZVONCA,,JOJ.,RADIKALSKOG..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.