Brnabić: Nije nam jasno da neko može da slavi "Oluju"

Ostavite komentar


  1. Pa da mi sutra etnički očistimo Kosovo i Metohiju od Albanaca, kao ne bi slavili?!
    Većinski nas mrze, pa otud proslava. Ni mi ne bi bili obzirniji prema albanskim žrtvama najverovatnije.

    Što opet ne opravdava ni Hrvate sada, niti nas kad bi se tako nešto i desilo.

  2. Gde su nestali onih 591.000 prognanih? Isto se kaže da je od 250.000 interno raseljenih Srba sa KiM ostalo svega 100.000 sa statusom interno raseljenih. Niko se nije vratio u svoj zavičaj nema nas – izbrisani smo a da niko za to ne odgovara. Ovo je unutrašnji genocid!!!

  3. Teski momenti,tezak dan,tezak im je zivot kada su to morali da dozive. Uz vas smo

  4. Reci ti to svojim americkim prijateljima, mi to sve vec odavno znamo, a znaju i oni samo se prave ludi. I ja se isto cudim dokle cemo mi trpeti to njihovo ludilo i praviti se kako smo miroljubiv narod koga uskoro nece postojati.

  5. Zasto niko, nikada, ne kaze CELU istinu? Naprimer, sta je bila i koliko je trajala, "balvan" revolucija? Da li je na toj teritoriji bilo etnickog ciscenja? Da li se vojska Srbije povukla samo dan pre Oluje i ostavile nesrecne ljude na milost i nemilost hrvatske vojske? Da li je u Vojvodini bilo etnickog ciscenja pod upravom radikala? I, na kraju, ZASTO svi politicari radi svoje promocije obesmisljavaju zrtve? Zato sto u ovakvim pogromima ne stradaju nikada IDEJNI tvorci, vec nejac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.