Brnabić: Nije nam mesto u Srebrenici dok se ne odgovara za napad na Vučića

Ostavite komentar


  1. U pravu je premijerka, nije im mesto u Srebrenici, nikome od njih. Iskoriscavanje ovog stravicnog dogadjaja u politicke svrhe najstrozije osudjujem. Sram vas bilo! Nemate postovanja prema nastradalima. Ovo pokazuje i kakav ste covek i kakav ste profesionalac u svom poslu.

  2. Ko je odgovarao za raketni napad avijacije JNA na premijera Antu Markovića, predsednika Hrvatske i predsednika predsedništva SFRJ u Banskim dvorima u Zagrebu, 1991 ?

  3. S obzirom na politiku koju je u reme pogroma muslimana u Srebrenici zastupao, dobro je prosao. Njemu tamo nije ni bilo mesto, jer je njegova pojava protumacena kao provokacija.

  4. Evo da resimo i taj slucaj. Napao je samog sebe tako sto su radnici BIA iscenirali taj napad. Kao sto su izmisljeni i silni atentati na istog. Lose predstave u otuznom pozoristu. Pitanje je dana kada ce aplauze zameniti zvizduci otreznjene publike.

  5. Da si živa i zdrava jos dugo, kao i tvoj pesjednik. Nema veće kazne za srbiju od da vi vkadate njome.

  6. u bilo kojoj zemlji, svaka vlast je ogledalo naroda, a vlast Srbije je pravo ogledalo naroda

  7. Tebi i Vučiću tamo svakako nije mesto „draga gospođo!!!!!!!!!!!!“

  8. Niko ni ne ocekuje da se Av ili ti pojavis u Srebrenici !!!
    Cuti i kradi dok si jos na vlasti!

  9. Napad koji je inače sâm organizovao, prema svedočenju nekoliko u međuvremenu otpuštenih pripadnika BIA. Koji su i krivično gonjeni jer su otkrili šta se desilo.

    Laži, podmetačine, iscenirani i stvarni sukobi, to je suština svake crveno- crne vlasti.

  10. Ti i tvog gazda ste sramota Srbije. BiH se nema nista tebi i genocidasima pravdati.

  11. Nije vam mesto u Srebrenici, znamo, znamo i gde vam jeste mesto,samo neznamo kako da vas tamo smestimo,
    O trošku države zna se, zatvorskim stražarima duplirati platu.

  12. Naravno, da tebi, AV-u i slicnima nije i nikada nece biti mjesto u Srebrenicii.

  13. Dokle god se ne osude vinovnicu napada na Predsednika nasa delegacija ne treba da ide u Srebrenicu

  14. Vama nikada dok ne klecete pred zrtvama vaseg genocida ,nije vam mesto tamo.

  15. Od kako ste obmanuli gradjane Srbije jos u martu prosle godine, kada ste javno obecali iznosenje svih racuna za nabavku respiratora i zastitne medicinske opreme koju je obavljao iskljucivo Vucic Aleksandar, ja sam prilicno skeptican na svaku vasu izjavu. Iskreno govoreci.

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.