Brnabić: Ostajem otvorena za dijalog sa medijima

Ostavite komentar


  1. Ana Brnabić zaista želi da pomogne medijima koliko može da reši njihov problem samo da ne šalju lažne vesti u javnost.

    1. Kako ti to znaš? Pijete kafu svaki dan? Hoćete medije kao u Koreji botovi, a vi da budete urednici i novinari?

    2. Auuu, pa od ovog može da se rikne! Zar među vama, radikalskim otpacima, zaista nema nikoga ko ume da napiše rečenicu iz koje ne curi sluz?

    3. Dijalog, Medijske koalicije i Koordanacionog tela vlade Republike Srbije za saradnju sa medijima, neodoljivo podseca na basnu. Naime radi se predatoru koga su kao krvolocnu zver i stetocine priveli na obred krstenja?.. sa namerom da se okane svojih nepocinstava i nenanosi vise stete ljudima i domacim zivotinjama? Medjutim na sred protokola krstenja predator-vuk se obraca svesteniku: „ajde pope pozuri, odose ovce preko brega nemogu posle da ih sustignem“!.. A ovaj dijalog izgleda od prilike: „dogovoricemo se no bice onako kako mi kazemo“, zapravo kako kaze onaj sto je mirodjija za svega i svacega. Zao mi je sto je veoma razocarana na zovi premijerka a pogotovu onoga sekretara (kloniranog bambusa)? Kakav dijalog kakav dogovor sa ovakvim mediokritetima? Sto pre skloniti mirodjiju i odstraniti ga iz svih pora nasih zivota. A ovaj mrak koji se nadvio nad nasim nebom rasprsice se kao sapunoca?..

    4. Stvarno Brnabicki zao?

      I Gajovicu zao. Stvarno mu je zao? Zar on nije u penziji? Ako jeste treba Kalanovicka da mu smanji penziju.

      Jednog dana i Brnabicki i Gajovicu i Kalanovicki bice stvarno zao, ali kasno.

      Svima nam je zao sto ovo dvoje zamjenjuju teze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.