Brnabić: Otac dečaka K. K. je očigledno poznavao Zlatibora Lončara, obojica radili u KCS

Ostavite komentar


  1. Šta se sve iza brega valja, to samo dragi Bog zna.Ništa me više ne može iznenaditi.Pazi Čaletovom komentar, pa da znaju se radili su zajedno u KCS pa tamo ima hiljadu doktora, i Čale po tvom svi se znaju i druže.Čale samo to neš.I moj epilog, novi pasoši promena identiteta i put pod noge.

  2. Kakav je to greh ili zločin poznavati nekoga, pogotovu iz svoje branše?!

  3. Pa poznavao je i komšije. I verovatno radnike u marketu, i verovatno i ponekog nastavnika u školi, i još mnogo ljudi. Da li su sad svi sumnjivi, ili sumnjivost određuje partijska knjižica? Dajte, ljudi, ne lupetajte više, ne banalizujte. Suštinski se neće ništa ni saznati, ovo sada služi za potkusurivanje, a poginula deca to nisu zaslužila.

  4. Za njih je ovo samo jedna od verzija Farme i nikakvi privatni detalji nisu im sveti, sto vise pikantnosti – bolja zabava.

  5. Kako samo krenu komentari za relativizaciju, a lako bi bilo utvdrditi da dolaze sa iste IP adrese.

  6. Blagi boze kolko malicioznih komentara. Ja znam nekoliko lekara koji su znali oca K.K. a veliki su protivnici SNS-a. Kakve veze ima profesionalno ili licno poznavanje sa ocem????

  7. Ko se normalan još uvek poziva na Brnabine komentare kad je ona u fazi da još uvek razmišlja kako da razmišlja jer nije zaposlena na neodredjeno?!
    Moty Payton Leteći Cirkus!

  8. To sto se poznaju nije otezavajuca okolnost za Loncara, vec za bizarnog radiologa

  9. Kad govorimo o granicama, premijerka bi trealo da zna kako se ne sme govoriti o detetu koje je pocinilo uzas nad uzasima zato sto je i samo slomljeno, razoreno (bez zelje da ga opravdavam, to nikad).

  10. Pa vaša odgovornost nije zakonska, već u tome što propagirate kulturu nasilja i bezvrednosti ljudskog života.

  11. Kakve veze ima što se znaju,a Milena Marić je predala slučaju izvini Milena ljudsko veličinom što sam te uporedio sa osobom koja u ozbiljnoj firmi ne bi bila ni čistačice

  12. Klasični spinovi, a i dalje se ne govori o vlasniku streljane koji je puštao maloletnika da „vežba“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.