Naprednjaci ponovo napadaju Danas: Vi ste necivilizovani sadisti i mrzitelji

Ostavite komentar


  1. Ово што су рекли Вучићеви сатрапи, не говори о Вама, него о њиховој површности.

  2. Ovo pokazuje:

    1) da postaju doslovce bolesno nervozni jer primećuju da je glavna alatka njihovog uspeha, tj. njihove laži, manipulacije javnosti i kršenje Ustava, zakona i pravila ponašanja, … sve više bivaju ogoljene i građani polako počinju da shvataju da je to što oni rade štetno za sve.

    2) da Brnabićeva predstavu nema o tome šta znači demokratija – na tom trulom i licemernom (sic!) zapadu u na javnom servisu i na privatnim kanalima novinari svaki bogovetni dan uživo rešetaju političare pitanjima, dokumentarcima o njihovom delovanju i od njih traže političku a bogami po potrebi i krivičnu odgovornost.

    3) da se upravo odgovornosti najviše boje – Vučić, koji nikada nizašta odgovornost preuzeo nije, već se izvlači i po potrebi staje u drugi red.

    4) da je jučerašnji VRISAK u „Politici“ bez autora (sic!) dosadašnji vrhunac stalne klevete u javnosti (krivično delo!) u kojoj ta, nekada ponosna novina, danas po potrebi igra ulogu kao čista kopija Gebelsovih i Staljinovih propaganda-listova.

    5) da se nalazimo na ivici otvorenog fašiZma i diktature.

  3. Da najgora Premijerka ikada,lutka na koncu,koja nema svoje JA nego redovno ide kod svog sefa po svoje misljenje,stupila na funkciju bez ikakvog znanja i iskustva,strucna samo za birotehniku, bavi se sa „Rekla kazala “ zena koja ne zna da pocrveni,jer da zna primenila bi „Cutanje je zlato“ i prestala da vredja kada nema nista pametno da izjavi.Pravu ocenu o Ani Brnabic je dala Zorana Mihajlovic.List Danas,svetlo na kraju tunela u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji zasluzuje samo pohvale a ono sto lutka na koncu Ana Brnabic misli o Danasu macku o rep.

  4. Rece neko od njih Koji mrze svakog ko misli svojom glavom, ko nije lopov, prevarant, ko nije plagirao diplomu od osnovne pa nadalje… Oni koji vredjaju generala Koji je branio Kim, dok su oni jedino ceo zivot otimali sve od naroda…

  5. Tipican trik iz sibicarskog repertoara neoradikala: sve sto se moze njima pripisati oni okrecu u kontraspigll i upucuju opoziciji. To tako zaudara da moramo biti upozoreni da stavimo maske pre citanja. Hvala sto ne cenzurisete.

  6. Ana još samo treba da kaže Karlovac,karlobag,Ogulin….i inicijacija je završena.

  7. Mnogo su uplašeni, jer znaju da je njihovoj tiraniji odzvonilo. Svi na birališta 17. decembra i da oteramo ovu mafijašku vlast. Srbija zaslužuje bolje!

  8. Ovi ce biti najprljavija kampanja ikada, njima je voda dorasla do usiju i utope se u sopstvenim lazima, bacanje klevete, vredjanja itd. Ali nece ni vama (a posebno tebi „papagaj-fikus“) trajati vecita „slava“.

  9. A šta mislite o sledećem gratis dobrom marketinškom predlogu (verovatno jednoglasno podržanom od iskrenih čitalaca): da do 16.12.o.g. svedete informacije o predsedniku Srbije na jednom nedeljno u malo dužoj formi i to naravno sasvim oficijalno? Em ne smarate poštovaoce „Danas“ delanja em mu ne pravite za dž. paralelnu kampanju jer je i loša reklama-reklama. Na temu ove „bure u čaši vode“: dotični verovatno smatraju kao vrhunac kreativnosti u marketingu i političkog fer-pleja da npr gradove oblete plakatima sa Milošem Jovanovićem i Aljbinom Kurtijem i pri tome Milošu iz samo njima poznatih razloga „nalepe“ na glavu albansko keče. Što se kaže da mi je tih „mozgova“ pa da se fino naodmaram.

  10. Savet Vladimiru Orlicu,preletacu Milenku Jovanovu i Tomislavu Momirovicu je da se pogledaju u ogledalo jer kada se pojave na tv ekranu menjam tv kanal da mi deca ne dozive traume.Neka pogledaju sebe i prestaju da vredjaju one koji su na daleko vecem intelektualnom nivou od njih troice.Pod hitno, savet je ovoj troici, u misju rupu jer svojim glupim izjavama,a to je njihov nivo, ne iritiraju ..

  11. Da ponovim: sva svojstva koje poseduju neoradikali oni po principu kontrespigla imputiraju drugima. Jeftino, i zaudarajuce.

  12. I zubima i noktima, i rukama i nogama brani kasiku koja joj je upala u med. Premijersko mesto, astronomsku platu, Jovankinu vilu i sve priviligeje znane i neznane koje idu uz sve ovo. A to isto rade hiljade SNSovaca koje su na vlasti.

  13. SNS je odavno izgubio kompas , ako ga je ikada i imao. Srbiju su pretvorili u raj za svakojake mafijase i prevarante.

  14. Još jednom – preci nam se u grobu prevrću kada vide ko nas vodi … zato ne dozvolite da nas deca ostave, a to će uraditi ako ove sotone ostanu na vlasti !!!

  15. Nismo svi zaluđeni jednom ili drugom stranom, pa možemo lepo da protumačimo vaš naslov. U pravu ste kada kažete da ne tvrdite, ali vam je naslov koncipiran tako, da se može izvući da mu Musliju jeste otac, ali Vučić tvrdi da nije. Jadno je čime se bavite, polako klizite ka nivou Informera, sam na jedan suptilniji način.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.