Brnabić: Povećanje nataliteta prioritet Srbije

Ostavite komentar


  1. sa ovim platama povecanje nataliteta…..hahahaha neverovatno smesno ,samo je pitanje ko ce radjati decu

  2. Debilno, povećanje nataliteta bez povećanja standarda je čista glupost! Cepaju cene za bebe i decu samo tako…aksa i slične prodavnice zarade i po nekoliko hiljada evra od svake porodice godišnje pa DALI ONDA MOŽE DA TO BUDE I DALJE ODRŽIVO!

  3. Iz prve ruke, dobili smo bebu pocetkom januara ove godine, vec 5 meseci nismo dobili tih famoznih 100000 dinara od drzave (citaj vucica). Ja sam radim, zena nije bila zaposlena pre nego sto je ostala trudna. Tako da zivimo od jedne plate. Mislite da se neko zapitao u tim famoznim ministarstvima kako mi izdrzavamo. A svima su puna usta brige o natalitetu. Ali zato kada se treba podignuti cena goriva, struje, putarina …, to se obavi po ubrzanom postupku (preko noci).

  4. Gospoja, da li ste uzeli u obzir da trudnicko bolovanje treba da udje u prosek za porodiljeko, da porodilja nije kriva sto poslodavac nije platio doprinose pa se njoj ti meseci racunaju kao da nije radila itd. Sve izmene ce da udju u razmatranje onog dana kad vi I vasi ne budete na vlasti, a do tada ko zna gde cemo ziveti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.