Brnabić: Razumem EU, ali Lazarević je slobodan čovek

Ostavite komentar


  1. Od pomenutih niko nije osuđen. Nesumnjivo među njima ima zločinaca, koji iz raznih razloga nisu odgovarali, ali oni nisu osuđene osobe. Lazarević jeste. Zastrašujuće je što se Brnabićeva pravi da to nije nikakav problem i što ne pravi razliku u osnovnim pojmovima. Pravite od cele države i građana taoce radikalskih i julovskih nacionalističkih hirova i pokušaja da operu svoje prljave biografije. Pravite medveđu uslugu ovom društvu.

  2. Slobodan ćoek je, recimo, i pedofil koj izdrži kaznu, ali je pitanje da li ga treba primiti na posa u dečjem zabavištu. Osim toga Lazarević je svoj zanat obavio na nezadovoljavajući način, zbog toga osuđen za ratne zločine, i tme izgubio pravo da ikoga podučava.

  3. Da li je neko ko je odrobijao ubistvo nekome bliske osobe, kada se vrati sa robije SLOBODAN COVEK? Mozda pravno jeste a da li moze mirno da zivi, da li je za porodicu cijeg clana je ubio SLOBODAN COVEK, kao da se nista nije desilo?Mozda za Vulina, Anu Brnabic, AV, i Selakovica.Nesrecna Srbija.

  4. Kada neko nacini krivicno delo i odsluzi kaznu ne moze da radi odredjene poslove.
    Tako kriminalci ne mogu da rade u policiji i bankama, pedofili ne mogu da rade u skolama sa decom itd.Veoma cesto prilikom zaposljavanja poslodavac trazi uverenje o nekaznjavanju. Po istoj logici, ne ulazeci u to da li je nekom pravicno sudjeno, nije moguce da neko sa odsluzenom kaznom za ratni zlocin predaje na vojnoj akademiji.

  5. Pocistimo prvo i uvek u svom dvoristu i bas nas briga sto su tudja mozda i gora i prljavija od nasih.Nemojmo da radimo ono sto kod drugih osudujemo.To treba premijerka, ministri i predsednik ,ako zele dobro svojim gradjanima,stalno da govore ,a ne ovo sto rade i govore ,izazivajuci zgrazavanje mislecih ljudi, pre svega, u svojoj zemlji, a o Zapadu i da ne govorim.

  6. Ako se ponovo poledaskup,,uglednih,,,ličniostis dočeka na aerdromu,Nikola Tesla,, vidi se da se,,dosledno i,,ponosno,,nastavlja kontinuitet,, svih,,spasitelja,, koji su ČAK I MANIFESTOVALI,,PO BEOGRADU,ZA,,PRAVA,,HAŠKIH OPTUŽENIKA,Postoji li igde u EU ILI CIVILZACIJI OVAKAV,,ZADIVLJUJUĆI,,PRIZOR,PAI DA PREMIJERKA,,ODABRANA,, BUDE,, NA OVAKVOM napreDno usmerenom NIVOJU,ILI JE BAŠ ZATO I ,,ODABRANA,,.DA DELI PREMIJERSKO MESTO s JOŠ DVE,,uvažene,persone,, KOFERČETOM I ,,GUBERNATOROM STIROPORSKIM IZ Bajčetinu, PO ,LIDEROVOJ,,SPONTANOJ,NAREDBI,..

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.