Brnabić: Predložiću obavezu nošenja maski za celu Srbiju

Prva redovna konferencija Kriznog štaba povodom epidemiološke situacije

Ostavite komentar


    1. Ne zna sta je ceka, pa spremila svoj pasos (jedne susedne drzave, koja je i clanica EU) i u niskom startu….

    2. Premijer(ka) koja veze nema sa medicinom predlaže nove mere u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kriznom štabu sačinjenom od lekara i epidemiologa (koji su struka-bar se tako predstavljaju). Ona predlaže njima?! Ovo samo u Srbiji ima, zato smo tu gde smo. Međutim, najvažnije je da ona zna da se na utakmici i na izborima niko nije zarazio, ali da će se zaraziti na protestima koji su na otvorenom i na kojima demonstranti nose maske, Policija vizire, a infiltrirani huligani fantomke. Zanimljivo…

  1. Neobrazovana, prividno bahata zena pedofil, izivljava se nad maloletnim muskim detetom, lazno se predstavljajuci kao roditelj. Tuzilastvo bi trebalo da je uhapsi zbog pedofilije i to je ceka, neka ne brine.

  2. U korenu svih zarazenih ove nedelje su sns slavlja posle izbora. Diskoteke po Srbiji su bile prepune slavljenika „velike izborne pobede“, ljubili su se, grlili, naravno pljujuci jedni drugima u lice.

  3. Gospojo Brnabic,ako je tacna vasa tvrdnja,da ce ‘rezultati’ protesta tek stici za nekoliko dana,onda ovo divljanje korone danas su rezultati derbija,izbora,slavlja u vrhu vase stranke posle izbora!Da pitam-da li sebe, vase ministre,i naravno ‘malog Aleka’ smatrate odgovornim???

  4. Nazalost rezultate vase vladavine gledamo i osecamo godinama. Sto se povecanja broja inficiranih tice, najvecu odgovornost snosi vlada Srbije. Bezumne mere na pocetku i bezumno popustanje svih mera jedinstveno u svetu?? Pa sta ste pobogu ocekivali?

  5. Boze, dosadne li zene! Tupi, tupi, pojma nema, ne zna nista ni o digitalizaciji.Svaki prosecan programer bi joj sredio evidenciju bolesti

  6. Ana Brnabic vise nije premijerka, ona je to prestala da bude 3 Jula. Zašto je lazno predstavljate.

  7. Kad poklanjate drugim drzavama dzabe.a nama penzionerima da kupujemo.sto imam.12.000.din.penzio trazite da nosimo a svaka dva sata da menjamo maske da bi imala svrhe .sram vas bilo.da trazite kazne.

  8. Evo gledam je na konferenciji za stampu, bez maske je . Lekari pricaju sa maskama, ali ona ne, naravno. Neverovatno!!!

  9. Neznam sta ste cekali gospodjo do sada,to ste trebali da uradite pre dva meseca a sada vec da skisate mere zastite od virusa ali kod vas sve u kosta smeru radite.potpuno ludilo

  10. Ex…Premijerka …se vidno izbecila …mada nikada i nije bila naročita ..osoba ..što bi kazao narod..
    I sada ide pitanje …zašto je Ex .premijerka ubledela..velikih podocnjaka…..praznog …već ispricanog monologa … ..brine ..o sebi…ili karijeri..kontu u banci …ali.o Covitu..ne…sem.o Vučiću …koji treba da joj dostavi novi tekst. …da ga lektor.. lektorise ..pa da krene na Pink…Hepi… RTS….ako je iko uopšte može da sluša….opet bla…bla…

  11. Poznajemo se? Koje imate drzavljanstvo i od kada? Koje pasose i od kada? Gde i kada ste nostrifikovali svoju stranu“diplomu“? Molimo detaljne odgovore, originale dokumenata ili overene kopije

  12. O sns naredbama narod je na ulici rekao, pokazao i dokazao da vi vise nemate nikakav autoritet i nikoga nije briga sta kazete samo da znate..

    1. Nije narod 4500-8000 masa zavedenih pogrešnim informacijama .

  13. U odloženom odgovoru na pitanje vašeg novinara premijerka je rekla da je hospitalizovano 4451 osoba. Samo sat ranije je objavila da ima 4294 aktivna slučaja!?

  14. Retko je da se ovakva grupa antipatičnih, autustičnih, arogantnih, gadnih ljudi okupi na vlasti. Čime smo to zaslužili?

      1. Struka kaže (svetska) da maske koje su u opticaju – koje se koriste nisu nikakva prepreka za ovaj virus. Kako pomaže uljuljkavanje u lažima i pružanje lažne sigurnosti?Distanca i pranje ruku su za sada jedino pouzdano rešenje.

  15. Individualna odgovornost u većini ne postoji.Kazne novčane kao mera prevencije,to razumemo.

  16. Nije narod 4500-8000 masa zavedenih pogrešnim informacijama .

    1. Nije sloboda izražavanja ako objavite isti botovski komentar nekoliko puta.

  17. Vi kacigu ako možete da vas ne slušamo ako je moguće.Ja masku nosim od sredine marta a ti se pitaj šta si sa svojim satrapima radila i ko je organizovao stranačke potpise da se skupljaju, smejao se virusu, zatvarao narod , glumio ludilo pa normalnost, dozvolio tenis, fudbal, svadbe i mature kao niko u Evropi i sad meni pričaš o odgovornosti pojedinca kome se ruši poslovni život a onda verovatno i cela imovinska karta.More marš bre….

  18. Par pitanja za Anu, koju god funkciju da obavlja, zakonito ili ne.
    1. Hoce li drzava konacno poceti da deli maske besplatno tako da svaki gradjanin dobije barem jednu masku dnevno?
    2. Hoce li propisati kako se pravilno nose maske ili je dovoljno nositi masku u ruci, u dzepu, na bradi, da visi oko uha itd.
    3. Hoce li konacno politicari dati primer narodu, narocito predsednik Srbije, tako sto ce na svim javnim pojavljivanjima konacno pocneti da nose maske?
    Imam jos pitanja za Anu, ali evo za pocetak, ova tri su vise nego dovoljna.

    1. Ne mogu da se ugrade i zarade ako budu poklanjali maske besplatno. Pa, na kraju krajeva, ni famozne kineske maske nisu delili iako smo ih besplatno dobili, zar ne?

  19. Obavezno i ona na SVIM nastupima da nosi masku i ne iritira narod svojom pojavom i porukom da su oni iznad zakona i da ni jedan za njih ne vazi.

  20. Zadaje vam velike muke ovaj virus. Niste ocekivali ovo, niste ono, Mislili ste ovo, pa ono. Policijski casovi, maske, zabrane okupljanja. Pa kad vam se ucini da ste uhvatili, on opet pobegao, pa se javio na drugom mestu. Cista struka. Da ste pratili sta Bil Gejts prica, shvatili bi da je ovo samo igra. VIRUSA NEMA. Zato vas iznenadjuje.

    1. Nije slučajno da to nije virus a predstavlja se kao takav jer ne postoji drugačija terminologija za istog. To je nešto novo i treba mu naći novi naziv.

  21. Srbija se osloboditi „virusa“ nikad nece.Oni su u njenom duhu i telu.

  22. jos kad bi podelili narodu sve maske koje su stigle kao humanitarna pomoc, i to besplatno, mozda bi bilo efekta?

  23. U internetu (YouTubu)imate mnoga uputstva za šivenje maski! Šite, ne kupujte , onda neće ni ti zagađivači, koji misle da sede na rudniku zlata!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.