Brnabić sa zdravstveni sindikatima: Biće počet rad na izmenama Uredbe o koeficijentima za plate

Ostavite komentar


  1. Sve u skladu sa mogucnostima treba uraditi da bi se uspostavio sto bolji sistem koeficijenata za plate

  2. Zahvaljujici Aleksandru Vucicu i njegovim saradnicima Srbija i njen narod idu sigurnim putem ka napredku i jos boljoj buducnosti

  3. Slicno je „pocet rad na koeficijentima“ PRE NEKOLIKO GODINA KADA SU SE PROSVETNI RADNICI NADALI PRAVDI, ALI…….

  4. A zasto ne kaze da srednji kadar i zdravstvenim ustanovama ima vecu cenu rada, tako da je cena rada medicinske sestre veca od cene rada lekara?
    I zasto lekari nisu dobili povecanje plata u septembru?

  5. Ali ne i doktori…a ide već nova epidemija tako da će te njih vrlo brzo opet dizati u zvezde!O socij.stanovima za njih ste pričali samo u piku Covida…jadno je to ako u državi lekar mora da konkuriše za takav stan-a mnoge znam…ipak znajući kako i kada rešavamo probleme(uvek kada je već kasno) pustićemo mi da odu dr.i med.sestre u inostranstvo,a nama ko ostane(prekvalifikanti)…tužno…

  6. Frizerke najvise dominiraju u zdravstvu.Prekfvalifikacije.Pojma nemaju.Jadan narod i to se prima i primalo od kovida.Sramota za zdravstvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.