Brnabić saopštila da su u Srbiji izlečene 534 osobe i pozvala građane da daju krvnu plazmu

Ostavite komentar


  1. Apel za sedam milona građana Srbije da 534 moguća donora daju plazmu za lečenje obolelih?Mogla je svakom, pojedinačno, da se lično obrati ,objasni problem i zamoli doniranje,onih šestmiliona i petsto hiljada u ovom ne može da učestvuje i pomogne.

    1. Znate kad će ona to da ukapira?
      Možda kad bude trezna., a to znači da će se pre napraviti vakcina.

      I nikako da shvate ona i njen omiljeni šef zašto im svaka akcija propada, pa moram direktno da im kažem:
      Zato što oni uopšte nemaju kredibilitet.Što nemaju autoriteta.Što je vrlo malo onih koji ih smatraju zdravim., a i dobronamernim.
      Zato što se ne razumeju ni u šta.
      Zato što su nastrani.
      Zato što lažu.
      Zato što su smešni, a pričaju o ozbiljnim pitanjima.
      Zamisli: Ona kaže:“Dajte plazmu“, a ja odmah nju poslušam i odem i dam.
      Šta mislite, da li ima takvog debila?
      Znaju da postižu kontraefekat, ali opet se trpaju gde im nije mesto.
      Ako me doktori izleče, dao bih šta god hoće, ali ako ona to traži, ne dam ništa.U tome je suština, ali su oni tvrdoglavi i nikako da prihvate tu činjenicu.

  2. pa neka ih nazove vrhovni komandant i „zamoli ih“ .. i tako ima njihove brojeve telefona

  3. 50€ u EU košta davanja krvne plazme! Hoće li to drzava ili neko na nama da profitira! Niko ne trazi krvnu plazmu, gle slučaja samo kod nas! Trazite od vaših SNS botova i dupelizaca, na mene ne računajte!

  4. Teško da će ova vlast koristiti plazmu za lečenje obolelih u Srbiji, pre će se plazma izvoziti. Još jedna manipulacija ove vlasti.

  5. Organizujte one vase sa stranackim karticama. Oni svakako ne mogu da vam odbiju apsolutno nista. Da kazete da vam daju mozak i to bi uradili bez pogovora, problem je sto od te donacije niko nikakve koristi ne bi imao, ako bi kod ikog mogli da pronadjete nesto u glavi. Vidim agitovanje za izbore vec pocelo uveliko od strane lokalnih jebivetra na drzavnim jaslama, pa eto umesto sto paradiraju i skupljaju glasove, mozda bi pametnije bilo da jednom u zivotu urade nesto korisno za drzavu i narod, a ne samo za svoju bulju. Da opravdaju bar neki dinar para koje im ova drzava redovno isporucuje poslednjih nekoliko godina apsolutno ni za sta, osim za lizanje guzica lokalnim serifima.

  6. Ako su tih 500 ljudi izleceno od korona virusa, zasto ne izlecite i ostale? Sta ce vam plazma kad postoji (po Ani) terapija za izlecenje od korone?

  7. Reci, Anka, u kojem se to „jednom broju zemalja“ sprovodi ta „čudesna“ terapija, umjesto što se rugaš Americi i Francuskoj koje su, tobože, tek u pripremama za takav „veličanstven“ poduhvat. Imenuj te „silne“ zemlje koje primjenjuju najavljenu terapiju. Kaži, takođe, hoće li i „nasmješniji“ dr Nestorović biti u timu tih čudotvoraca kad mu se žena vrati iz italijanskog šopinga. Mada, uopšte ne znam što će ti, Anka, sav taj trud i bacanje para kad je Željko Mitrović već našao lijek (ozonom), koliko sam shvatio tu b**alu…

  8. Eno im 100 000 njihovih sendvičara, 8500 botova i Danilo pa neka doniraju svom „vođi“,“spasiocu“ i tati A.V!!!

  9. Neka tu plazmu sacuva , za vernike i nevernike ,
    koji ce izici na liturgiju !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.