Brnabić: Situacija u medijima bolja nego 2011.

Ostavite komentar


  1. A tzv TV PInk , drugarice Brnabic ? Zasto ta privatna tv ima nacionalnu frekvenciju i dodeljujete mu milionska sredstva ? Nemojte da nam delite vecitu zamenu teza i vecito preskakanje tarabe !

  2. „Kritikujte i vršite pritisak tamo gde daje rezultate. Ja ne utičem na REM ni RTS“, kazala je Brnabić.“ Zena je potpuno u pravu! Ne utice ona, utice vrhovni! A mozda ni on. Jer su u „nezavisna“ tela postavili svoje ljude, pa nemaju brige.

  3. Simpaticno zvuci izjava Ane Brnabic da vlada nije kriva za rad nezavisnih tela pa se s pravom pitam a za sta je vlada kriva.Trebala bi dama da nam objasni za sta jeste kriva vlada.Ako vlada nije kriva sto mnogi mediji na kojima se pojavljuju ona i njeni bliski saradnici, cesto sire lazi i bave se propagandom, iz protesta bar mogu da se njeni saradnici i ona ne pojavljuju u njima.Ako vlada ima uticaja a ima ga makar indirektno u izboru clanova nezavisnih tela onda je i te kako kriva i to treba da prizna doticna dama.

  4. Ne znam da li je situacija u medijima bolja nego 2011. ali znam da ni u kom smislu ne sme da bude gora. Poredjenje je neprimereno isto kao kad bismo se hvalili da je danas bolje nego u vreme tzv. Sestojanuarske diktature 1929., ne ponovila se-ne povratila se nikad vise.

  5. E da je ovakva situacija u medijima bila 2011,ova bitanga nebi nikada došla na vlast.

    1. Nagledali smo se Vučića Dačića Vulina Brnabićke i ostalih iz SNSa i SPSa sad očekujemo i podmladak sa Vučićeve Akademije mladih poltrona. Da su nam se zgadili jesu. Da ćemo da ih se oslobodimo nećemo. Deca su nam otišla mi smo ostvarili snage za otpor je sve manje ali volja postoji. Za sada Bojkot.

  6. Da nije bilo Ane da nam kaže da je situacija danas bolja, mi bismo i dalje živeli u teškoj zabludi da je mnogo gora nego 2011!
    Ma, blago nama što imamo Anu, da nam, uvek kad zatreba, sipne malo istine (doduše ne brzinom munje, to može i ume samo Vućić)!

  7. Pa kako za koga za SNS je bolja situacija a za sve druge nije to je isto kao kad kazu zivimo bolje pa zive oni sigurno bolje

  8. Zato smo pali na listi slobodnih zemalja, i sada smo na samom dnu.

  9. Ova gospođa, govori istinu samo kad ćuti.
    Sada je jasno zašto je tek od skoro „drug član“. Morala je da prođe kroz čuveno sns – podešavanje i sada je to to ispunjava uslove.

  10. MOja malenkost hoće da vidi na nekoj od javniih televiyija tajkuna Djilasa, fašistu Obradovića, tamo neku Marinku Tepić a može i Jeremića, jedinog čoveka iz Srbije koji je bio na najvišoj funkciiji u UN. Inače nisam ničiji bot a kamo li član neke stranke. Samo običan glasač koji želi da vidi tačnu,pravu informaciju….

  11. Nemojte mi molim Vas govoriti da je „situacija u medijima bolja nego 2011“. Malo sam stariji od Vas pa i duže pamtim. Navedite mi molim Vas ko bi iz 2011 godine i pre toga, mogao da bude paralela današnjem Pinku i direktoru te iste televizije ili Informeru i njenom uredniku. i da li se tada predsednik države svakodnevno u tolikoj meri pojavljivao na televizijskim kanalima i u tolikom vremenu. Da ne nabrajam više.

  12. Molim vas dodjite u Sm.Palanku da vidite odnosno potate radnike Gose i Vodovoda kako im direktori naredjuju da potpisu i da mora da se ide na miting u Smederevo,

  13. Ma super si , kako si krenulac VLADALAC CE BITI ZA TEBE MALA MACA, sta kazes svako ima svoje misljenje, ama nije problem u misljenju nego o
    LA G A NJ U

  14. Da, bolja ali samo za vladajucu vlast to jest za vas.Pa samo se vi cujete vidite
    i o vama se samo pise.Ja nesmem tv da ukljucim na svakom ste kanalu i zato ga i vise ne gledam.Pozdrav iz demokratske Svajcarske!

  15. I ona se nauci da laze od kada je postala clan komusticke partije(SNS)
    Kod nas je trnutno jednopartijski sistem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.